Promocija v času pandemije

Soočeni smo z neko novo normalnostjo. Povsem običajne stvari, kot je kava s prijatelji, srečanje s poslovnimi partnerji, sestanki in podobna družabna srečanja potekajo povsem drugače. Epidemija COVID-19 je spremenila svet, naše obnašanje in tudi način širjenja promocijskih sporočil. Vendar je stik in pozitiven odnos s strankami, partnerji ter sodelavci zdaj še posebej pomemben. Izberite pravi način promocije in ostanite v kontaktu s potencialnimi strankami in poslovnimi partnerji tudi v času epidemije. Prepoznavnost vaše znamke je sedaj zelo pomembna. Čeprav stranke mogoče ne morejo do vas ali pa je povpraševanje zmanjšano, je pomembno, da jih opomnite, da ste še vedno tu in ste jim pripravljeni pomagati. Odličen način za to so prava promocijska darila.


Zaščita obraza s potiskanimi maskami po naročilu in bandanami

Poslovanje na razdalji 1,5 metra je danes realnost. Ni še znano, kako bo izgledala prihodnost, ampak ta razdalja je današnje dejstvo. Velika pomoč in dodaten ukrep pri tem so zaščitne maske. Tudi pri nas je povpraševanje po potiskanih zaščitnih maskah poskočilo. Najbolj popularne so pralne promocijske maske. Mnogi tipi imajo plast iz poliestra, kar omogoča potisk v večbarvni tehniki, tako da niti fotografija niti zelo kompleksna grafika nista težava. Prednost sublimacijskega tiska je tudi ta, da barva direktno obarva material, tako da ni nobene zapore, ki bi onemogočala prehod zraka in lahko maska optimalno funkcionira. Poleg sublimacijskih zaščitnih mask pa so na voljo tudi pralne maske iz bombaža in ostalih materialov, v različnih oblikah. Ker hočemo poskrbeti za najmlajše, lahko na primer otroke v šoli, glasbeni šoli, vrtcu ali pri interesni dejavnosti zaščitite z otroškimi pralnimi maskami.

zaščitne maske s potiskom

Drug izdelek, ki lahko služi kot zaščita za virus, pa je bandana - cevasta rutica. Poleg velike uporabnosti v prostem času in pri športnih aktivnostih vam lahko služi tudi kot zaščita za obraz, svojo bandano pa lahko spremenite tudi v zaščitno masko z več plastmi.  V primeru, da potrebujete bandane v zelo kratkem času, vam sporočamo, da so dobavljive takoj, saj imamo bele bandane na zalogi v Ljubljani, zelo hitro pa uredimo tudi dotisk.

Pri bandani in pri maski je velika prednost velika površina za tisk ter za promocijsko sporočilo. Ker obe nosimo na obrazu, sta izredno vidni in tako odlični kot reklamni izdelek. 

Ko je govora o takem tipu mask in zaščite obraza, se pojavi vprašanje o stopnji zaščite, ki jo le-te nudijo. Študije dokazujejo, da katera koli zaščita za obraz nudi nekaj zaščite, tako da definitivno zmanjšajo možnost širjenja kapljic v izdihanem zraku, ki prenašajo virusne delce.

Če pa želite imeti potiskano masko z nekoliko večjo zaščito, pa vam lahko dobavimo masko z grafiko po vaši želji, ki pa ima v notranjosti pralni zamenljiv večplastni filter. Za ponudbo Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

maska s filtrom

Čisti in zdravi - s potiskanimi razkužili za roke

Strokovnjaki nenehno opozarjajo na pomembnost higiene rok. Novi koronavirus se poleg okužbe prek kašlja najpogosteje širi prek stika z okuženimi površinami. Z rednim umivanjem in razkuževanjem rok to možnost širitve zelo zmanjšamo. In zelo priročna so mala, žepna razkužila za roke. Ker smo v teh korona časih vsi naenkrat ozaveščeni o pravilni higieni rok, je tako razkužilo lahko zelo dobro sredstvo za promocijo. Je zelo uporaben izdelek, uporablja se pa tudi po večkrat dnevno, zato je vaša reklama, ki je lahko natisnjena na takem razkužilu, zelo učinkovita. Svetujemo preprosto, hitro zapomnljivo brandiranje. Na razkužilo natisnite vaš logo, kontaktne podatke kot so spletna stran, e-mail ali telefon. Ljudje si vašo blagovno znamko zapomnijo in jo povežejo s pozitivno izkušnjo in uporabnostjo, ki jo nudijo ta mala, priročna razkužila. Večina teh promocisjkih razkužil deluje na alkoholni osnovi, in so tako učinkovita proti koronavirusom, številnim bakterijam ter drugim mikroorganizmom. Tako je to res odličen izdelek, ki ga podarite svojim strankam ali zaposlenim.

razkužila za roke

Zelo zabavni in hkrati uporabni pa so tudi kemični svinčniki za razkužilo, ki imajo vdelan tudi sprej, kamor lahko natočite vaše dezinfekcijsko sredstvo za roke. Tako lahko pišete in imate hkrati čiste roke.

Pri razkuževanju površin, predmetov, zlasti računalniških tipkovnic in mobilnih telefonov (ki so eden od najbolj umazanih predmetov) so zelo uporabni alkoholni robčki za enkratno uporabo. Z njimi bo razkuževanje in brisanje različnih objektov in površin povsem enostavno. Na embalažo čistilnih robčkov je možen tudi dotisk, tako da jih lahko personalizirate in prilagodite svoji blagovni znamki.

Preostali promocijski izdelki za higieno in zdravje

Najprej moramo izpostaviti držala za maske. V mnogih panogah je nošnja zaščitnih mask obvezna tekom celega delovnega časa. To sta na primer trgovina ali zdravstvo. Tako držalo za masko zmanjša pritisk vrvic na ušesa in omogoča bolj prijetno nošenje maske. So mali, ugoden in priročen promocijski izdelek, posebej če je potiskan s pravo grafiko in promocijskim sporočilom.

držalo za masko

 

Stranke tudi povprašujejo po higienskih obeskih za ključe. Ti omogočajo številna opravila brez kontakta, na primer odpiranje vrat, brskanje po telefonu, tipkanje na tipkovnico bankomata in podobna opravila. Le ne pozabite takega obeska razkužiti po uporabi z enim od izdelkov, ki smo jih omenjali prej!

 uv sterilizator za mobitel

Kot smo omenjali že prej, so mobilniki eden najbolj umazanih vsakdanjih predmetov. Redno čiščenje in dezinfekcija le-teh je tako zelo pomembna. Poleg prej omenjenih čistilnih robčkov je možno mobilne telefone dezinficirati tudi s posebnimi sterilizacijskimi škatlicami. Mobilnik vstavimo vanjo, jo prižgemo in v roku 5-10 minut bo napravica z obsevanjem z UV svetlobo poskrbela za dezinfekcijo. Uporabna je tudi za dezinfekcijo drugih predmetov, kot so ključi, obeski in podobno. Taka škatlica za dezinfekcijo z UV svetlobo je uporabno in nekoliko bolj “premium” darilo v času epidemije COVID-19.

 

Preverite celotno ponudbo izdelkov za higieno in zdravje!