Promocija v času pandemije

Soočeni smo z neko novo normalnostjo. Povsem običajne stvari, kot je kava s prijatelji, srečanje s poslovnimi partnerji, sestanki in podobna družabna srečanja potekajo povsem drugače. Epidemija COVID-19 je spremenila svet, naše obnašanje in tudi način širjenja promocijskih sporočil. Vendar je stik in pozitiven odnos s strankami, partnerji ter sodelavci zdaj še posebej pomemben. Izberite pravi način promocije in ostanite v kontaktu s potencialnimi strankami in poslovnimi partnerji tudi v času epidemije. Prepoznavnost vaše znamke je sedaj zelo pomembna. Čeprav stranke mogoče ne morejo do vas ali pa je povpraševanje zmanjšano, je pomembno, da jih opomnite, da ste še vedno tu in ste jim pripravljeni pomagati. Odličen način za to so prava promocijska darila.

antistres blog

Vsakdo se kdaj pa kdaj znajde pod stresom. Sodoben način življenja je glavni razlog zanj. Zakaj ne bi svojim strankam ponudili izdelka, s katerim se lahko malce razbremenijo in prelijejo svojo nervozo drugam? Ponudite jim katerega od protistresnih izdelkov in jih spomnite, kako uporabna je lahko vaša znamka. Antistresni izdelki so na voljo v veliko oblikah in barvah - od tradicionalnih žogic za zmanjševanje stresa do povsem unikatnih oblik. Na vse izdelke je seveda možen tudi tisk, tako da bodo vsi vedeli, da vaše podjetje tudi pomirja. 

eko promocija blog

Pri uporabi naravi prijaznih promocijskih izdelkov za reklamo in izpostavitev vašega podjetja se pojavi kar nekaj prednosti. Večina podjetij in potencialnih strank se vedno bolj zaveda pomena čistega okolja, zato boste z uporabo eko promocijskih izdelkov opozorili nase v pozitivnem smislu. Vse več ljudi iz mlajše generacije (poznani kot milenijci) vse rajši posega po trajnih in okolju prijaznih izdelkih, zato je promocija z eko izdelki prava odločitev. Vlade po svetu se odločajo za prepoved določenih izdelkov za enkratno uporabo, tako da so njihovi bolj trajni nadomestki odlično sredstvo za vašo reklamo.

Promocijski dežniki za reklamo

Promocijski izdelki so zelo pomemben element, ki vodi nove in tudi stare stranke k vam. Odpirajo vam nove priložnosti in skrbijo, da je vaša blagovna znamka vidna in izpostavljena v najboljši možni luči. Zato so promocijski izdelki, ki se uporabljajo na dnevni/tedenski rabi, zelo učinkovito reklamno sredstvo. In mednje seveda spadajo tudi dežniki. Dežniki s tiskom logotipa ali promocijskega slogana so primerni za promocijo prav vsake poslovne panoge. Zato izkoristite jesenske dneve in bolj kislo vreme za vašo reklamo s pomočjo dežnikov.

Blog - nahrbtniki

Promocijski nahrbtniki so spet eden izmed tistih izdelkov, ki ga ima veliko ljudi. Uporabljajo ga tudi precej pogosto - na poti v službo, v šolo, za prenašanje prenosnega računalnika ali pa vanj spravijo svoje stvari, ko hitite po opravkih. Ko se nam mudi, je bolj praktičen za prenašanje kot vrečke. So tudi zelo primerno darilo ob pričetku šolskega leta. Če se odločite za promocijo z nahrbtniki s tiskom logotipa vaše znamke, ne boste zgrešili. To je izdelek, ki bo odlično deloval za vašo znamko. S promocijskimi nahrbtniki imate vedno pokrit hrbet, ko se gre za odlično reklamo.

Izbruh pandemije koronavirusa v začetku leta 2020 je krepko zamajal svet. Udaril in spremenil je prav vse segmente našega življenja. Kot kaže, se bomo morali navaditi na to novo normalnost in jo sprejeti. Spremembe so seveda tudi na področju poslovnih in promocijskih daril in obdarovanja nasploh. Ker je eden od bistvenih ukrepov za preprečevanje širjenja virusa tudi socialna distanca, se spreminja tudi način obdarovanja. Do nedavnega je bilo to precej osebno, z direktnim stikom, zdaj pa se to spreminja. Kakšna bodo torej poslovna darila in promocijski izdelki v času pandemije?

Tudi pri nas smo opazili povečano zanimanje za izdelke s področja zdravja, osebne higiene in podobnih izdelkov. Razdelili smo jih v nekaj različnih skupin, ki so vam lahko v pomoč, ko se odločate za nakup reklamnih izdelkov v času pandemije Covid-19.