Prodaja je namenjena samo pravnim osebam!

V svetu promocije in poslovnih daril se v zadnjih letih pogosto sliši izraz sublimacijski tisk. Gre za posebno tehniko, kjer se barve vnesejo direktno v material, tako da je tak način presonalizacije zelo diskreten , saj ne otipamo roba natisnjenega motiva, ampak material in dotisk delujeta enotno. Gre za posebne barve, ki se na izdelek prenesejo s pomočjo toplotnega transferja.

Kako dobro izpostaviti vaš logotip in znamko z uporabnim promocijskim izdelkom?  Eden od naših predlogov je skodelica s potiskom. Tako so vaše stranke ali poslovni partnerji v stiku z vašo znamko že pri pitju jutranje kavice. Ni redko, da ima oseba najljubšo skodelico, iz katere pije svoj priljubljeni napitek. Skodelice vam nudijo številne možnosti personalizacije, ki vam jih predstavljamo v nadaljevanju.

Glavni namen promocijskega izdelka ali darila je, da z njim gradite prepoznavnost vaše znamke oz. organizacije. Prav zato je važno, da vaš izdelek izstopa in privlači pozornost. V naši ponudbi imamo številne promocijske izdelke, s pomočjo katerih boste definitivno izstopali. Nekateri izdelki po naročilu so popolnoma običajni, ampak lahko z dobrim designom in idejo iz njih naredimo zelo dober reklamni material. Tak primer so na primer potiskane krpice za očala, različni obeski in USB kartice, ki so eni najbolj popularnih USB ključkov iz naše ponudbe.