Prodaja je namenjena samo pravnim osebam!
Vse za vadbo

Ob koncu poletja in po vseh dobrotah, ki smo jih zaužili v času počitnic in dopustov, se ponovno začenja vpis v različne oblike skupinskih vadb. Možnosti je nešteto in konkurenca je velika. Zakaj ne bi poskrbeli za dodatno motivacijo udeležencev že ob začetku sezone?

Tehnologija za promocijo

Ljudje najbolj cenimo uporabna darila, zato ni čudno, da je tudi v promocijskem svetu tehnološka panoga poslovnih daril ena najhitreje rastočih. Tu so med najbolj popularnimi powerbanki, računalniška oprema, slušalke in zvočniki. Na vašo željo vam jih lahko tudi personaliziramo s tiskom ali gravuro.

Vrečke za promocijo

Nakupovalne vrečke so praktične in zaradi možnosti ponovne uporabe počasi, a vztrajno izrivajo plastične vrečke. Nakupovalne vrečke so tako idealen izdelek za promocijo in dobra reklama. Personaliziramo vam jo po želji, od enobarvnega sitotiska pa do večbarvnega digitalnega tiska. Površina za tisk je velika, tako je vaš logo dobro viden.

Izbirate lahko med različnimi materiali – umetnimi, kot so poliester, polipropilen, netkani umetni materiali, ali pa trenutno bolj priljubljenimi naravnimi in recikliranimi materiali, kor so bombaž, juta, papir... Poleg materiala lahko izbirate tudi med široko paleto barvnih odtenkov.

V svetu promocije in poslovnih daril se v zadnjih letih pogosto sliši izraz sublimacijski tisk. Gre za posebno tehniko, kjer se barve vnesejo direktno v material, tako da je tak način presonalizacije zelo diskreten , saj ne otipamo roba natisnjenega motiva, ampak material in dotisk delujeta enotno. Gre za posebne barve, ki se na izdelek prenesejo s pomočjo toplotnega transferja.

Kako dobro izpostaviti vaš logotip in znamko z uporabnim promocijskim izdelkom?  Eden od naših predlogov je skodelica s potiskom. Tako so vaše stranke ali poslovni partnerji v stiku z vašo znamko že pri pitju jutranje kavice. Ni redko, da ima oseba najljubšo skodelico, iz katere pije svoj priljubljeni napitek. Skodelice vam nudijo številne možnosti personalizacije, ki vam jih predstavljamo v nadaljevanju.

Glavni namen promocijskega izdelka ali darila je, da z njim gradite prepoznavnost vaše znamke oz. organizacije. Prav zato je važno, da vaš izdelek izstopa in privlači pozornost. V naši ponudbi imamo številne promocijske izdelke, s pomočjo katerih boste definitivno izstopali. Nekateri izdelki po naročilu so popolnoma običajni, ampak lahko z dobrim designom in idejo iz njih naredimo zelo dober reklamni material. Tak primer so na primer potiskane krpice za očala, različni obeski in USB kartice, ki so eni najbolj popularnih USB ključkov iz naše ponudbe.