Cene so v EUR in brez DDV. Prodaja je namenjena pravnim osebam.

PLAČILNI POGOJI IN NAROČANJE

Pri plačilu v roku do 14 dni po dobavi blaga veljajo cene po ceniku. Plačilo po dobavi blaga je mogoče le ob predhodnem dogovoru in ob izročitvi dogovorjenega instrumenta zavarovanja plačila. Minimalna vrednost vsakokratnega naročila blaga je 300,00 EUR brez DDV. Blago se naroča tako, da izpolnite naročilnico/pogodbo in jo pošljete na naslov Mediatis d.o.o., Vodnikova cesta 130, 1000 Ljubljana ali e-pošti: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. V primeru naročil manjših vrednosti obračunavamo manipulativne stroške v višini 10 – 20 EUR.

ZAVAROVANJE PLAČIL

V primeru, da blago ni plačano po predračunu, postane naročilo za prodajalca obvezujoče po prejemu kvalitetnega instrumenta zavarovanja plačila. O vrsti in načinu zavarovanja plačila odloča prodajalec. Naročeno in dobavljeno blago ostaja last prodajalca, dokler ni v celoti plačano. V primeru zamude plačila obračunamo zakonite zamudne obresti.

DOTISK, VEZENJE, GRAVIRANJE

Na pri nas kupljene izdelke lahko natisnemo vaš logotip v tehniki sito oziroma tampotiska, v slepem tisku, zlatotisku, digitalnem tisku, UV tisku, gravirano, lasersko gravirano in vezeno. Pri tisku ne zagotavljamo popolne pokrivnosti površine. Ob naročilu natisa logotipa nam po elektronski pošti (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.) pošljite vaš logotip v vektorskem zapisu ter številko barve po Pantone skali. V kolikor poslan logotip ni v vektorskem zapisu risanje logotipa dodatno obračunamo. Za kakršnokoli dodelavo vam ponudbo pripravimo po vašem povpraševanju. Pridržujemo si pravico do različnih cen za različne tehnike dodelave, posebnih želja stranke ali posebnih materialov, ki se jih dodeluje. Pri dodelavi izdelkov si pridržujemo pravico, da pride do manjših odstopanj - 2 mm pri tisku in graviranju, 2 stopnji odstopanja po pantone lestvici, uporabo najboljših barvnih približkov sukancev pri vezenju ipd.

V katalogu so ob nekaterih artiklih napisane tudi cene tiska. Kjer cena ni zapisana, vam za tisk, vezenje, graviranje in druge tehnike dodelave (sublimacijski tisk, slepi tisk...) pripravimo ponudbo po povpraševanju. Razpakiranje in pakiranje artiklov: 0,20 EUR/kos. Cene ne zajemajo risanja, skeniranja in oblikovanja logotipa. V primerih, da je potrebno grafiko popravljati, predelovati ali drugače spreminjati, delo oblikovalca obračunamo po porabljenem času po ceniku. Ura dela oblikovalca: 50 EUR.

DOBAVA BLAGA

Dobavni rok za naročeno blago je do petnajst delovnih dni, pogosto pa tudi precej manj. Pri naročilu tiska se rok dostave blaga podaljša za čas, ki je potreben za tisk, to je do deset delovnih dni. Kupec je seznanjen, da so dovoljena manjša odstopanja blaga, razvidnega iz kataloga tako po barvi, dimenzijah ali materialu. Nezanesljive so predvsem barve na različnih zaslonih, zato kupcu omogočamo naročilo vzorcev. Kupec je seznanjen, da za manjše napake na blagu, ki ne vplivajo na tehnično uporabo izdelka, ne odgovarjamo. Naročeno blago prodajalec dostavi kupcu s pošto. Stroške dostave krije kupec po ceniku Pošte Slovenije. 

KONČNE DOLOČBE

Morebitne reklamacije je potrebno vložiti v roku 8 dni po prejemu blaga in morajo biti ugotovljene komisijsko in z zapisnikom. Reklamacija ne velja za blago z dodelavo, če dodelava ni bila naročena pri prodajalcu. Pri tisku kataloga in cenika lahko pride do napak, na katere ne moremo vplivati in zanje ne odgovarjamo. V primeru odstopanja cen ali tehničnih podatkov vas bomo ob vašem naročilu o tem obvestili. Dekorativni material ni vključen v ceni artikla. Slike nekaterih artiklov so simbolične. Z izdajo naročilnice ali plačilom predračuna naročnik sprejema te splošne pogoje poslovanja. V primeru, da zaloga artikla poide, prodajalec ne jamči ponovne dobave tega artikla. Za vse informacije smo vam na voljo na našem naslovu, v vzorčni sobi si lahko ogledate izdelke ali pa vam jih pošljemo na vpogled. Zaradi burnih razmer na svetovnih trgih in nepredvidljivih tečajev različnih valut si pridržujemo pravico do spremembe cen kadarkoli. Za vse morebitne spore je pristojno stvarno sodišče v Ljubljani.