Poznamo jih pod različnimi imeni – multifunkcijske rutke, bandane, buffi… Dejansko so to zelo uporabni izdelki za vse rekreativce in športnike, za razna društva, gasilce. Gre za cevasto ruto, izdelano iz poliestra. Je zelo raztegljiva, uporablja pa se lahko na najrazličnejše načine. Lahko jo nosimo kot šal, kot trak okrog ušes, kot “piratsko” ruto, kot zapestnico, trak za lase.

 bandana način uporabe

V času epidemije koronavirusa se je pokazala še ena uporabnost. Lahko jo imamo kot zaščito, ko se zadržujemo na javnih prostorih in tam, kjer je večje število ljudi in večja možnost za okužbo. Iz nje si lahko zlahka naredimo tudi masko za obraz. Ker je pri tem postopku večkrat prepognjena, se naredi tudi več plasti in tako nudi še boljšo zaščito. Kako lahko bandano predelate v zaščitno masko, si lahko ogledate v spodnjem videu.

 

 

Bandana je pralna do 60 stopinj (priporočamo pa pranje na 40 stopinj - tudi to s pravim pralnim praškom uniči viruse), tako da jo za zaščito lahko uporabite večkrat. Največja prednost bandane je njena površina, saj omogoča velik potisk po celotni površini. Tehnika tiska, ki jo uporabljamo, se imenuje sublimacija. Gre za zelo obstojen tisk v živih barvah, kjer barvila prodrejo globoko v strukturo materiala in tako postanejo del vlaken zato potisk ne razpoka ali zbledi. Eurotrade vam predstavlja tisk na bandane popolnoma po vaši izbiri. Natisnemo lahko vaš logotip, vzorce, imena sodelavcev, poslovnih partnerjev, strank,…

 

et newsletter bandane face

Ker imamo nekaj modelov bandan na zalogi, vam jih lahko potiskamo že zelo majhno količino – tudi le 1 kos! Pri večjih naročilih je tudi cena bolj ugodna. Zakaj torej ne bi vašim zaposlenim, poslovnim partnerjem ali kot reklamni izdelek podarili nekaj, kar je resnično uporabno?