antistres blog

Vsakdo se kdaj pa kdaj znajde pod stresom. Sodoben način življenja je glavni razlog zanj. Zakaj ne bi svojim strankam ponudili izdelka, s katerim se lahko malce razbremenijo in prelijejo svojo nervozo drugam? Ponudite jim katerega od protistresnih izdelkov in jih spomnite, kako uporabna je lahko vaša znamka. Antistresni izdelki so na voljo v veliko oblikah in barvah - od tradicionalnih žogic za zmanjševanje stresa do povsem unikatnih oblik. Na vse izdelke je seveda možen tudi tisk, tako da bodo vsi vedeli, da vaše podjetje tudi pomirja. 

 

Kako delujejo protistresni izdelki?

antitres smile

Povsem preprosto. Izdelek vzamete v roke in ga stiskate. Tako svojo nervozo in stres preusmerite v antistres žogico, kar deluje pomirjujoče. S tem zmanjšate napetost, nudi pa dobro vajo za mišice rok. Izdelani so iz posebne poliuretanske pene. Le-to dobijo tako, da tekoče komponente te pene vbrizgajo v poseben kalup. Pri tem pride do posebne kemične reakcije, kjer se tvori ogljikov dioksid. Podobno kot pri vzhajanju kruha dobi ta poliuretanska zmes luknjičasto strukturo in dobimo to peno. Struktura in kemična sestava te mase dasta peni glavno lastnost - po tistem, ko jo stisnemo, se povrne v prvotno obliko.

Na prvi pogled se nam zdi, da stiskanje take antistres žogice ne more imeti prevelikih učinkov. Ti mali pripomočki resnično delujejo, kar je potrjeno tudi z raziskavami. Pri stiskanju antistresnih žogic se sprošča energija, kar pa ima za posledico sproščanje. Namreč pri stresu se naše mišice stisnejo in zakrčijo. S stiskanjem in sproščanjem protistresne žogice pa prisilimo mišice k sproščanju. Pozitivni učniki so poleg utrjevanja mišic tako zmanjševanje bolečin, zmanjševanje napetosti in stresa, izboljšanje spanca, zmanjševanje krvnega pritiska in izboljšanje koncentracije.

Načini za uporabo antistresnih izdelkov

Učvrstite si svoje mišice

Tudi če niste pod stresom, bo trdno stiskanje antistres izdelkov pomagalo k bolje utrjenim mišicam v podlahti, zapestju in rokah. Prednost takega načina vadbe je, da to lahko počnete povsod.

Sprostite se med sestanki

Če ste med tedenskimi sestanki utrujeni, pod stresom ali malce zdolgočaseni, je protistresna žogica dober način za sproščanje, saj imate roke zaposlene, misli pa so zbrane.

Igre z otroci

Zaradi svoje strukture so zelo mehke in tako zelo primerne za igre z najmlajšimi. Tako vam ni treba skrbeti, da bi se otroci z žogico poškodovali ali razbili kakšno okensko steklo.

Ponudite vašim strankam način za zmanjšanje stresa

Promocijski antistres izdelki so odličen način za komunikacijo z vašimi kupci, saj so lahki in primerni za pošiljanje po pošti. Še posebej v časih, ko se zaradi nevarnosti širjenja okužb izogibamo pretesnim osebnim stikom.

 

Različne vrste antistres žogic

Večina nas pozna antistresne izdelke pod imenom antistres žogice, saj so najbolj pogoste. Toda katere vrste protistresnih izdelkov za promocijo še poznamo?

Antistres izdelki klasičnih oblik

Ti so lahko v različnih vsakodnevnih oblikah, na primer kot kocka, srček, oblak….

antistres srček

Antistresni izdelki - vsakodnevni izdelki.

Popularni so izdelki oblik iz vsakodnevnega življenja, kot so antistresne hiše, čelade, avtomobili… Tako lahko hitro najdete protistresni promocijski izdelek, ki bo primeren za vašo panogo.

Antistres živali in ljudje

Lahko so v obliki živali in ljudi. Pogosto se stranke iz področja zdravstva odločajo za protistresne izdelke v obliki zdravnika.

Antistres obeski

Tudi ti so lahko v veliko različnih oblikah. Ponavadi so nekoliko manjši, dodan jim je še obesek za ključe, tako da ga imate vedno pri roki.

antitres obesek

 

Antistresni izdelki po naročilu

Če imate namen kupiti večjo količino, je možna izdelava povsem po naročilu. Tu pa skorajda ni omejitev, saj jih je možno izdelati v katerikoli obliki.

antitres po narocilu