Če pogledate posodice s pisali doma ali pa če pogled vržete na pisalno mizo v vaši pisarni, boste zagotovo tam našli kakšen promocijski kemični svinčnik z natisnjenim logotipom, kontaktnimi podatki ali kakšno drugo reklamo. Tudi če jih imamo že cel kup, je vsakdo vesel dobrega kemičnega svinčnika. Četudi počasi postajamo brezpapirna družba in se vse seli v digitalno obliko, je kemični svinčnik s potiskom še vedno najbolj priljubljen promocijski izdelek. In zakaj je tako?

So poceni in uporabni

Kot rečeno so uporabni v vsakdanjem življenju, saj ga imamo v nahrbtniku, torbici, avtu, pisarni in še bi lahko naštevali. Potrebujemo jih povsod. So pa zelo ugoden promocijski izdelek, ki pa kljub temu pusti velik vtis. 

kemiki2

Ne gredo iz mode

Potiskani kemični svinčniki so klasika med promocijskimi darili in tako bo tudi ostalo. Modelov je ogromno, tudi različnih dimenzij. Sodobni kemični svinčniki imajo gumirana držala, lahko imajo konice za zaslone mobilnih telefonov, nekateri imajo vgrajene LED svetilke, ki omogočajo da vaš logotip zasije….

Veliko materialov - veliko možnosti

Najbolj popularni in cenovno najbolj ugodni so še vedno plastični kemični svinčniki. Tu je tudi izbira največja. Bolj prestižni izgledajo kovinski kemični svinčniki, ki so idealni za graviranje. Pogosto se stranke odločijo tudi za kemične svinčnike iz recikliranega papirja. Tudi ti so ugodni, hkrati pa imajo še ekološko noto. Vedno bolj popularni pa so tudi kemični svinčniki iz lesa.

S pravim potiskom je kemični svinčnik pravo darilo

Možnosti dodelav je veliko! Najpogosteje se stranke odločijo za preprost enobarvni potisk. Naša ekipa vam nudi tudi UV potisk, kjer se tiska v večbarvni tehniki. Posebna vrsta tiska je potisk z lakom, kjer se na kemik nanese prozoren lak, ki da kemičnemu svinčniku poseben 3D izgled. Če pa ste izbrali lesen ali kovinski kemični svinčnik pa priporočamo graviranje. Le-to je zelo obstojno in je vdelano v v sam material svinčnika

kemiki 1

Primerni so kot drobno darilo za številne priložnosti

Praktično vsako dejavnost je možno promovirati s potiskanimi kemičnimi svinčniki. Lahko ga podarite stranki, ki vas obišče v trgovini ali pisarni. So nepogrešljiv “giveaway” na sejmih, konferencah in seminarjih. Podarite ga lahko kupcu vašega izdelka. S pravim promocijskim sporočilom pa lahko služi kot nadomestek poslovni vizitki in vašo stranko dnevno spominja na vas.

Kemični svinčniki BeHappy

To je posebna linija kemičnih svinčnikov, kjer si lahko oblikujete povsem vaš kemik! Lahko izbirate med 16-imi barvami telesa, ki jih lahko kombinirate z belim klipom ali klipom v ujemajoči barvi - več kot 100 možnih kombinacij! Tisk je možen na klasično pozicijo (da je napis viden, ko ga držite v desni roki) ali pa na klip, ki nudi dodaten prostor za promocijsko sporočilo. Posebnost je, da ga je možno potiskati po celotni površini - 360-stopinjski potisk po telesu kemičnega svinčnika.  Tisk je možen v eni ali v več barvah. Kemični svinčniki BeHappy imajo še dve dobri lastnosti: 

  • izredno kvalitetno črnilo, ki piše dolgo in lepo. Na voljo je v črni ali modri barvi. 
  • Kemični svinčniki so za vse kar nudijo zelo ugodni!

 

Ker pa je v zadnjem času skrb za zdravje dodobra zaznamovala naša življenja. vam lahko ponudimo tudi BeHappy promocijske kemične svinčnike, ki so izdelani iz posebnega antibakterijskega materiala VIBATAN, ki preprečuje rast mikroorganizmov na površini. Preverite ponudbo in pošljite povpraševanje za kemične svinčnike BeHappy na tej povezavi.

be happy kemični