Promocijska darila na poti

Če se ukvarjate z dejavnostjo, kjer ste veliko na cesti, kot je na primer prevoz tovora s tovornjaki, kombiji ali pa avtobusnimi prevozi, potem najbrž iščete prave izdelke, ki bi odlično promovirali vaše podjetje, hkrati pa bi se še zlili z vašo dejavnostjo. Ker vsi na veliko uporabljamo mobilne telefone in ostale pametne naprave, so za promocijo idealni izdelki, ki omogočajo polnjenje vaših mobilcev na poti. .To so powerbanki, avtopolnilci in različni kabli ter adapterji.

 

Nekaj dejstev o powerbankih 

Izberite pravo kapaciteto za vašo promocijo

Powerbanki so vseh velikosti in dimenzij, ampak podatek, ki je najbolj važen, je kapaciteta. Ta je izražena v mAh. Preprosto povedano - večja kot je ta številka, več energij lahko shrani. Iphone z ima kapaciteto baterije 1960 mAh, Priljubljeni Android model P30 pro pa kar 4200 mAh. Tako je vedno dobro vzeti powerbank, ki ima nekoliko večjo kapaciteto, kot je kapaciteta baterije baterije telefona, kar omogoča večkratno polnjenje.

Powerbank

Življenjska doba powerbankov

Powerbanki imajo omejeno življenjsko dobo. Ponavadi je to nekje okoli 500 ciklov polnjenja in praznenja. Po toliko ciklih začnejo baterije počasi izgubljati svojo polno zmogljivost. To je odvisno predvsem od materialov, ki so uporabljeni pri bateriji ter od kapacitete powerbanka. Večja kot je kapaciteta, daljša je življenjska doba, ker lahko z enim polnjenjem powerbanka večkrat napolnite mobilnik, preden bo treba powerbank zopet polniti. Življenjsko dobo powerbanka pa podaljšate tudi z redno uporabo. Priporočen je vsaj en cikel polnjenja in praznjenja enkrat mesečno, saj tako baterijo ohranjamo v optimalnem stanju.

Triki za hitro polnjenje naprav preko powerbankov

Če želite najhitreje napolniti svoj telefon, potem se poslužijte teh trikov:

  • Telefon napolnite do 80%-90%. Zadnjih 10-20% se ponavadi polni najdlje, ker telefon avtomatsko upočasni hitrost polnjenja. Takrat je pogosto poraba največja, kajti nekateri telefoni takrat začnejo s posodobitvami, v ozadju se zažene več dejavnosti, ki povečajo porabo, tako da gre precej energije v nič.
  • Telefon polnite v načinu letenja. Tako zmanjšate porabo, pridobite pa na hitrosti polnjenja.
  • Preverite, če ima vaš powerbank več izhodov za polnjenje. Velikokrat so označeni z številkami, kot 1A, 2,1A. Uporabite tistega, ki ima večjo številko. Tako bo tudi polnjenje hitrejše.

Vaše stranke ga definitivno potrebujejo

Velika večina vaših strank zagotovo ima mobilni telefon. Zelo velika verjetnost je, da vas pokličejo iz mobilca ali pa vam s pomočjo le-tega napišejo e-mail. Powerbank je zelo uporabno darilo, ker se uporablja na dnevni bazi. Tako bo z vašim logotipom dnevno opažen in bo dnevno gradil na prepoznavnosti vašega podjetja. Ker pa je tudi darilo, ki je uporabno dalj časa, to njegovo promocijsko vrednost še dodatno poveča.

 

Avtopolnilci - idealni za promocijo v avtomobilu, avtobusu ali drugem prevoznem sredstvu

Avtopolnilci so drug zelo pogost način za polnjenje mobilnikov na poti. Ko vaše stranke drvijo proti svojemu cilju,  lahko z vašim potiskanim avtopolnilcem zagotovite večjo prepoznavnost za vaše podjetje ali blagovno znamko. Polnilci se namestijo v vhod za cigaretni vžigalnik v prevoznem sredstvu, Z njim lahko polnite širok nabor naprav, saj ima USB konektor, kamor lahko priklopite ustrezen polnilni kabel. Tako lahko na primer polnite mobilni telefon, tablico, predvajalnik glasbe, poverbank, navigacijsko napravo…

 Avtopolnilec

Pogosto so polnilci opremljeni z več USB izhodi, kar pomeni da lahko polnite tudi več naprav hkrati. Tudi tu velja pravilo, da večja kot je številka ob izhodu, npr 2,1A, hitrejše bo polnjenje vaše naprave.

Ko aplicirate vaš logotip na promocijske avtopolnilce, se pogosto poslužujemo direktnega tiska. Na vašo željo pa vam izdelamo tudi avtopolnilec, ki ima LED osvetlitev in vaš logotip dobesedno zasije, ko je priklopljen v avtomobilsko vtičnico.

 

Polnilni kabli za več naprav hkrati

Zelo primerno darilce, hkrati pa cenovno ugodno, a hkrati uporabno je poseben polnilni kabel 4 v 1. Ima namreč 4 različne priključke. Klasični USB, Lihjtning, ki omogoča polnjenje iPhone-ov, mikro USB, ki je še vedno standard na veliko Android telefonih ter ostalih napravah, ter USB C, ki je vedno bolj pogost na sodobnih telefonih. Posebnost tega kabla je, da omogoča tako polnjenje kot prenos podatkov, tako da lahko na svoj računalnik preko tega kabla iz telefona prenesete fotografije. S posebnim magnetnim zapiranjem se zloži in vam služi kot obesek za ključe. Ker je zmožen polnjenja s tokom 2A, omogoča tudi relativno hitro polnjenje pametnih naprav. Tako je idealen dodatek, ki ga lahko podarite ob powerbanku ali avtopolnilcu.

Kabel 4 v 1

Če pa potrebujete le kabel za polnjenje, pa imamo tudi na voljo več kablov-adapterjev, ki omogočajo polnjenje različnih naprav brez težav, saj imajo več konektorjev za različne priključke.