Promoviranje vaše znamke ali podjetja prek popularnih promocijskih izdelkov kot so na primer sončna očala ima polno prednosti. So namreč zelo popularna, modna, in tisti, ki jih dobi, jih pogosto nosi. Nihče nima nikoli preveč sončnih očal! In tudi če najdete tako osebo, jih bo najverjetneje predala naprej - prijateljem, znancem, družinskim članom. In če so potiskana z vašim promocijskim sporočilom bodo dosegla še več ljudi in razširila poznavanje vaše znake. 

 

soncna ocala promocijska 

 

Zakaj se odločiti za reklamo s promocijskimi sončnimi očali? 

  • Sončna očala na obrazu prav kličejo po pozornosti, saj se ponavadi ob pogovoru ali druženju ljudje gledamo v oči. Tako bo vaš logotip, natisnjen na sončnih očalih, takoj pritegnil pozornost.

  • So izdelek, ki je popularen čez celo leto - naj bo ob poletnem soncu ali ob sneženih, a sončnih zimskih jutrih. Z dobro zasnovanim promocijskim sporočilom na očalih bo vaša znamka opazna v vseh letnih časih.

  • Idealna so za promocijo ob številnih priložnostih. Naj bo to uraden poslovni dogodek, sproščen piknik, športni dogodek, prireditev na plaži ali ob jezeru, na organiziranem izletu… Oseba, ki dobi promocijska sončna očala jih bo z veseljem nosila, kar zagotavlja, da bo vaš logotip ali sporočilo vidno vsepovsod, na različnih lokacijah in celo v različnih državah!

  • Sončna očala s tiskom vašega logotipa so izredno trendovski promocijski izdelek, a hkrati tudi zelo cenovno ugoden! Ob nošenju sončnih očal smo ljudje bolj samozavestni, kar je še dodaten razlog, da bodo ljudje radi nosili vaša sončna očala. Tako ubijete dve muhi na en mah - šorite svoje promocijsko sporočilo po ugodni ceni!

soncna ocala za promoisjo


Reklamna sončna očala vseh oblik in vrst

Klasična in med našimi strankami najbolj popularna sončna očala sledijo wayfarer modelu. Običajno se stranke odločijo za tisk na ročko (oziroma držalo) očal. Tisk je možen na eno ali obe strani. Na voljo so modeli sončnih očal, namenjeni otrokom in mladostnikom ter zložljiva sončna očala. Tu je izbira barv okvirja, ročk in stekel sončnih očal res velika, tako da zlahka najdemo model, ki vam ustreza.

Aviatorke - pilotska sončna očala so se v zadnjem času prebile iz osemdesetih nazaj v ospredje. Z velikimi stekli, ki so lahko različnih barv in tankimi linijami okvirja so klasika med sončnimi očali. Običajno pridejo skupaj s trdim etuijem ali mehkim etuijem, ki hkrati služi tudi kot krpica za očala.

Športna sončna očala pa že s svojim imenom povedo, da so zelo primerna za promocijo športnih klubov, društev ali dogodkov. Ponavadi so bolj drznih oblik in zasnovana za čim večje udobje ob nošenju pri športnih aktivnostih. 

Lesena sončna očala pa so primerna za tiste, ki bi se s promocijo vrnili k naravi. Lahko so v celoti izdelana iz lesa ali pa le ročke Pogosta je kombinacija ročk očal iz bambusa in plastičnega okvirja.

lesena soncna ocala 

Tisk na sončna očala

Seveda je treba na reklamna očala natisniti tudi vaše promocijsko sporočilo. Tu je na voljo več opcij. Običajno se tiska na ročke očal, na eno ali obe strani. Običajno je možen tisk do štirih barv. Če gre za očala s tanjšimi okvirji, se nanje ne tiska, ampak se potiska etui ali poliesterski etui - vrečka. To je možen tisk v več barvah. Prav posebna pa so očala s tako imenovanim Vision film potiskom, kjer se na stekla očal nanese prav posebna folija z luknjicami. Tako lahko skozi očala še vedno vidite, na zunanji strani pa je vidno promocijsko sporočilo v full color tehniki, tako da je nanje možno natisniti tudi fotografije ali bolj kompleksne grafike.

 tisk na stekla soncnih ocal


Krpice za sončna očala - odličen in ugoden promocijski izdelek

Obvezen dodatek k sončnim očalom pa je krpica za sončna očala. Izdelane so iz poliestra, nanje pa se tiska s full color tehniko. Imajo veliko površino, na katero je možno odtisniti vašo grafiko ali promocijsko sporočilo, in so nepogrešljiv dodatek k sončnim očalom. S pomočjo tehnike sublimacijskega tiska lahko na krpice za sončna očala natisnete vašo reklamo, koledarček, fotografije…