Ura, katere barvit koncept se osredotoča na modo in dostopnost, ustvarja mednarodno blagovno znamko, medgeneracijsko in medkulturno. Ure, ki se še vedno razvijajo in izumljajo nove kolekcije na pregleden način.

Eleganten dodatek

Drzna poteza znamke Ice – preoblikovanje ure v moden, a eleganten dodatek – bi se lahko stopila kot led na soncu. Nasprotno pa je postal eden najbolj kul izdelkov na planetu. Za to se je blagovna znamka Ice-Watch odločila živeti vsako minuto te nadzorovane globalizacije in iskati veščine tam, kjer so. V službi Ice ustvarjanja brez meja so talent 'designed in Belgium' ter resnost belgijskih storitev, kakovost japonskih mehanizmov (Miyota), kitajsko strokovno znanje proizvodnje in montaže.

Verjamemo, pravijo, da je drevo pri koreninah: v Belgiji ostajajo trdno zasajene zahvaljujoč volji ustanovitelja in izvršnega direktorja znamke Ice-Watch, Jean-Pierra Lutgena. Trženje, komuniciranje, pravni vidiki in spletne akcije so razdeljeni med Bruselj in Bastogne, kjer je bila lokalna zasidranost dodatno okrepljena leta 2014 z izgradnjo evropskega skladiščnega centra s 6000 m2. Od zobnikov do zobnikov, od močnih ekip do dinamičnih partnerjev, od predanih oblikovalcev do predanih distributerjev, si je blagovna znamka Ice-Watch zagotovila sredstva za nenehno povečevanje svoje prisotnosti v mednarodnem merilu.

Za vse stile

Fleksibilnost in odzivnost se spodbujata na vsaki ravni, zato bolje razumemo, kako bi preprosto idejo lahko spremenili v trendovski dodatek, ki ga nosi ves svet. Več stilov: minimalističen, športen, urban, ultra barvit, glamurozen, romantičen. Več materialov: Ice-Ramic, silikon, kovina, usnje. Primerne so za moške, ženske, otroke in mladince. Njihove želje so: 8 do 10 novih zbirk na leto, vodoodporne do 10 ATM. Širok izbor ur Ice-Watch je mogoče prilagoditi življenju in aktivnostim tistih, ki jih nosijo. Bolj kot tržna strategija je zaveza vodilne in legitimne blagovne znamke v svojem sektorju.

Blagovna znamka Ice-Watch uživa visoko prepoznavnost, bodisi na zapestju, v škatlah "BeCubic", ali prek obsežne mreže vodilnih trgovin in maloprodajnih mest.

Preverite nabor ur Ice Watch!

Oglejte si katalog