Orodje Rominox

Vsestranskost v vaši dlani: večnamensko orodje iz nerjavečega jekla

...

Predstavljamo vrhunskega spremljevalca za vsakega pustolovca, navdušenca nad DIY in reševalca težav – večnamensko orodje iz nerjavečega jekla. Priročno in majhno orodje, izdelano z natančnostjo in zasnovano za vzdržljivost.

S svojo elegantno zasnovo in robustno konstrukcijo je orodje Rominox utelešenje funkcionalnosti. 

Na voljo so vam različne oblike orodja. Vsaka oblika predstavlja določen segment uporabe, temu pa je prilagojena tudi njena funkcionalnost z različnimi nastavki in orodji.

Priročno orodje - kjerkoli ste.

Ne glede na to, ali kampirate v divjini, delate doma v garaži ali se soočate z vsakodnevnimi izzivi, je to orodje prava rešitev za vse vaše probleme. Priročni so kot obeski za ključe, zato so z vami vedno, ko jih potrebujete. Vsako orodje vključuje opis funkcij in kartonsko embalažo.

Večnamensko orodje Rominox je kompaktno in lahko, zato ga zlahka spravite v žep ali nahrbtnik. Ne glede na to, ali se podajate na pohodniško avanturo ali samo po opravkih, je vedno na dosegu roke. Na voljo je veliko različnih oblik, z različnim številom orodij, vsak je lahko graviran z vašim logotipom, prav tako pa je lahko kartonski ovitek narejen povsem po vaših željah.

Personalizirana embalaža

Personaliziran ovitek z vašim logotipom pa doda embalaži še eno plast vidnosti in prepoznavnosti vaše blagovne znamke. Na ovitek lahko dodate kontaktne podatke vašega podjetja, ikone družbenih omrežij in drugih spletnih kanalov. Tako lahko embalažo spremenite v močno marketinško orodje, ki pritegne pozornost in izboljša splošno izkušnjo kupcev.

Najmanjše naročilo je 100 kos, možno pa je tudi povsem personalizirano orodje, narejeno po vaših željah (od 3000 kos naprej).

Z malimi spremljevalci Rominox imate tako vedno s seboj najbolj praktična orodja, kot so izvijači, ravnila ali odpirači, bodisi v vsakdanjem življenju, v pisarni ali na potovanju.

Bodite praktični! Naročite si svoje Rominox orodje še danes!

Kontaktirajte nas