Colorissimo

Pisana poslovna darila višjega cenovnega razreda.

Ekskluzivna poslovna darila Colorissimo

Poslovna darila v atraktivnih barvah in elegantnem darilnem pakiranju. Vrhunska kvaliteta in čudovit dizajn zagotavljata, da bo promocija podjetja pri vaših kupcih in poslovnih partnerjih dosegla želeni cilj, mi pa bomo poskrbeli, da bodo izdelki potiskani z vašim logotipom.

Linija izdelkov Colorissimo ponuja pripomočke za delo in pisarno, šport in aktivnosti na prostem, elektronske izdelke, orodje, stenske ure, dežnike in še veliko uporabnih in praktičnih poslovnih daril v 11 skrbno izbranih barvah. Celotna linija je izdelana iz vrhunskih komponent, kot so: zadrge YKK, ABS gumirana ohišja, nerjaveče jeklo, najlon, pozlačenost, prašno lakiranje, eloksiran aluminij, usnje Saffiano in še veliko več.

Vsi izdelki so testirani po evropskih standardih in imajo REACH certifikat in standard AQL za zagotavljanje kakovosti.

Izberite si izdelke v barvi svoje znamke!

Prelistajte kataloge za posamezno barvo

Stekleničke, bidoni

Visokokvalitetne stekleničke Colorissimo. Značilne pisane barve in visokokvalitetni materiali. Izberite svoj prenosni lonček za kavo, kovinski bidon ali termo stekleničko.

 
 
 
 

Kovinska orodja

Orodja, izdelana iz kvalitete kovine. Od žepnih nožev, setov orodja, svetilk in večnamenskih orodij v klasičnih 11 Colorissimo barvah.

Nahrbtniki in torbe

Pisane torbe in nahrbtniki, primerni za potovanja, rekreacijo in tudi za poslovno rabo. Izdelani iz sodobnih in visokokvalitetnih materialov. Sodobno oblikovanje in moderen izgled.