Papirnate vrečke

Izdelane po naročilu

Pri nas vam izdelamo papirnate vrečke po vaših željah!

Pri vsakdanjih opravkih, pri sprehodu po ulici ali po trgovskem centru opažamo, da veliko ljudi pogosto uporablja papirnate vrečke. Imajo veliko prednosti kot izdelek za vsakodnevno rabo in kot promocijski izdelek.

Popularne so, ker jih lahko koristimo v vsakodnevnem življenju, uporabimo jih lahko večkrat, izdelane pa so iz naravnih ali naravi prijaznih materialov. Hkrati pa imajo izredno veliko površino za promocijsko sporočilo.

Ponudba po naročilu izdelanih vrečk je velika. Toda kje vam ekipa eurotrade.si nudi prednosti v primerjavi z drugimi ponudniki?

Ni minimalnih količin!
Izdelamo vam tudi en kos, vendar je cena na kos že pri 50 kosih precej bolj ugodna.
Večbarvni tisk
Povsem po vaših željah - potiskana okrog in okrog.
Papir
Debelina papirja 150g - 170g
Trpežen ročaj
Namesto papirnatega ročaja ima vrvico, ki je udobna in trpežna.
Standardne vrvice v različnih barvah
Bela, črna, rdeča, srebrna, temno in svetlo modra, temno zelena, rumena in oranžna; na vašo željo pa je barva vrvice lahko tudi drugačna.
Sami si lahko izdelate predlogo
Preprosto uporabite predlogo/mrežo za vrečke standardne velikosti z naše spletne strani in si oblikujte vrečko po svoje. Po naročilu vam izdelamo tudi vrečko drugačnih dimenzij.

Izberite predlogo in si sami oblikujte vrečko

Dimenzija:
25 x 8 x 38 cm

Prenesi predlogo

Dimenzija:
24 x 15 x 19 cm

Prenesi predlogo

Dimenzija:
22 x 10 x 18 cm

Prenesi predlogo

Dimenzija:
32 x 8 X 24 cm

Prenesi predlogo

Dimenzija:
35 x 12 x 38 cm

Prenesi predlogo
...

Kje so največje prednosti za uporabnike papirnatih vrečk?

Možnost ponovne uporabe - odlična alternativa vrečkam za enkratno uporabo. Naravi bolj prijazna opcija za vsakodnevno rabo.

Trajnost - vrečke so izdelane tako, da trajajo. V njih je možno prenašati tudi težje predmete in so idealne za prenašanje različnih stvari.

Prijazne okolju - izdelane so iz enostavno razgradljivih materialov, lahko tudi iz recikliranega papirja. Tako imajo manjši vpliv na okolje kot plastične vrečke.

...

Vrečka, izdelana po naročilu, kot pomocijski izdelek

Zelo so opazne - zaradi velike površine, vsakodnevne uporabnosti in možnosti potiska po celotni površini so lahko odlična reklama! Odličen način, da povečate vidnost vaše blagovne znamke.

Uporabne za različna področja - v osnovi so zasnovane  tako, da povečujejo prepoznavnost vaše znamke oz. podjetja. Uporabite jih lahko na sejmih, pri raznih dogodkih, v njih pakirate produkte ali drugi promocijski material...

Možnost popolne personalizacije - velika površina za tisk pomeni veliko možnosti za kreativnost. Nanj lahko natisnete vaše grafike, logotipe, tudi fotografije - meja je samo vaša domišljija!

Naročite svoje vrečke še danes!

Pošlji povpraševanje