Eko reklamni izdelki

Promovirajte se zeleno!

Vse več ljudi se nas zaveda pomena in skrbi za čisto okolje, zato lahko pri nas izbirate med veliko ponudbo naravi prijaznih promocijskih izdelkov. Poleg tega pa se tudi vlade po vsem svetu odločajo za prepovedi produktov za enkratno uporabo, tako da so njihovi bolj trajni nadomestki odlično sredstvo za vašo reklamo. S takšnimi reklamnimi artikli boste poleg svoje znamke oziroma storitve promovirali tudi bolj trajnosten način življenja in razveselili svoje stranke ter poslovne partnerje s še bolj pozitivno noto.

V ponudbi imamo različne eko izdelke, za vsak okus nekaj.

...

Les

Leseni promocijski izdelki

Les je naravni material, ki je hitro razgradljiv, lahko pa se reciklira in uporabi tudi za izdelavo drugih izdelkov. Prav tako so leseni izdelki zelo vzdržljivi, vedno lepi ter elegantni, imajo pa še eno pomembno prednost - vsak kos lesa je zgodba zase, zato je tudi vsak lesen promocijski izdelek unikaten. Na voljo so lesene rezalne deske, lesena pisala, dežniki z lesenimi ročaji, lesena očala, bidoni z lesenimi detajli, lesene skodelice, lesene pahljače, igrače, leseni USB ključki …

Za kuhinjo

Skodelice

USB ključki

Notesniki

Torbe

Embalaža

Papir

Izdelki iz papirja in recikliranega papirja

Papir pride v mnogo oblikah in je prijaznejši od plastike – razgradi se v 2-6 tednih, veliko pa se ga tudi reciklira za nove artikle. Recikliranje papirja zmanjšuje količino papirnatih odpadkov in porabo lesa, iz katerih bi takšne produkte izdelali. Izbira je velika, tako da brez težav najdete nekaj zase: kemične svinčnike, notesnike in rokovnike, memo lističe, mape, vrečke, stojala za pisala, lončke, embalažo...

Reciklirani materiali

Izdelki iz bioplastike in reciklirane plastike

Nove tehnologije dandanes omogočajo pridobivanje tako imenovano bioplastike, ki je narejena iz pšeničnih ali bambusovih vlaken oziroma iz koruznega škroba. Bioplastika je super alternativa, s katero lahko zmanjšamo porabo običajne plastike in poskrbimo za manjši ogljični odtis v industriji. Velik hit pa so tudi izdelki iz reciklirane plastike. Največ plastike se zavrže pri embalaži in pakiranju ter izdelkih za enkratno uporabo, kot so plastenke. Z reciklažo jim tako damo novo življenje v obliki vrečk, nahrbtnikov, pisal, športnih bidonov, prevlek za kolesarske sedeže, notesnikov, dežnikov ...

Pisala

Elektronika

USB ključki

Vrečke

Torbe

Drugo

Bombaž & juta

Izdelki iz bombaža in jute

Bombaž je najbolj razširjen naravni material, ki se uporablja za izdelavo tkanin. Te bombažne tkanine so vedno popularne, ker so izjemno trpežne in odporne na obrabo. Bombažni izdelki se lahko reciklirajo in znova uporabijo. Za bombažem je juta drugo najbolj uporabljeno naravno vlakno za tekstil na svetu in tudi eno najbolj dostopnih. Tako kot bombaž je tudi juta zelo trpežna in idealna za izdelavo vreč. Ker sta oba, bombaž in juta popolnoma naravni rastlinski vlakni, sta biološko razgradljiva in ne bosta vplivala na okolje. Bombaž boste pri nas našli v nakupovalnih vrečkah za večkratno uporabo, vrečkah - nahrbtnikih z naramnicami iz vrvice, peresnicah, brisačah, majicah, puloverjih, jopicah, kapah in klobukih, juto pa v določenih vrečkah in torbah.

Steklo

Stekleni izdelki

Še en vse bolj popularen in naraven material je steklo, ki se ga pridobiva iz peska. Ker ne vsebuje nobenih kemičnih dodatkov in aditivov, je najbolj primeren in varen za pakiranje hrane in pijače. Steklene izdelke se z lahkoto očisti in so tako uporabljeni znova in znova, po koncu uporabe pa se jih ne zavrže, ampak reciklira. Pri nas so najbolj iskane stekleničke za vodo, kozarčki, skodelice in posode za malico.

Stekleničke

Posode

Les + steklo

Rokovniki

Nahrbtniki

Ostalo

Pluta

Izdelki iz plute

Pluta je lubje samoobnavljajočega se hrasta plutovca. Uvršča se med najbolj obstojne organske materiale in je zelo fleksibilna. Ima dobre lepilne lastnosti, zaradi česar je enostavna za uporabo v kombinaciji z različnimi materiali. Na splošno velja, da je industrija plute ena najbolj prijaznih do okolja. Pluta je 100% naravna in biološko razgradljiva. V naši ponudbi so notesniki in kemiki iz plute, podstavki, peresnice, lončki, obeski za ključe, polnilci za telefone, dežniki...

Kje so prednosti EKO promocijskih izdelkov?

Dolgotrajno zavedanje o vaši znamki

Večina naravi prijaznih promocijskih izdelkov je zasnovana tako, da jih lahko uporabimo večkrat. S tem zmanjšamo količino smeti, ker nadomestijo izdelke za enkratno uporabo. Zaradi trajnosti pa je logo, natisnjen na takem artiklu, tudi bolj viden. Na ta način dobite za vaš denar maksimalno izpostavljenost.

Pozitivni učinki na okolje za vse

Vsi na planetu smo odgovorni za naš ekosistem. Z vsakim korakom k bolj čistemu okolju izboljšujemo kvaliteto življenja, ne le zase, ampak za vse v verigi. Izbira naravi prijaznih in trajnostnih promocijskih izdelkov za vašo reklamo tako gradi na vaši pozitivni podobi.

Pozitivni učinki na podobo vaše blagovne znamke

Povpraševanje po naravi prijaznih alternativah strmo narašča.

Zelo dobro sprejemanje s strani prejemnikov

Ko strankam ali poslovnim partnerjem podarite naravi prijazen izdelek, imate vi dober občutek. Prav tako pa ima pozitiven občutek tudi vaša stranka, saj poleg dobre storitve in izdelka podpira in spodbuja tudi dober namen.

Ni nujno, da so eko izdelki dragi!

Lahko so trajni, naravi prijazni in poceni! Eko svinčniki, notesniki in vrečke so primerni za vsak proračun, so pa tu še številni drugi izdelki, s pomočjo katerih se boste promovirali na naravi prijazen način.

Pravi EKO promocijski izdelek za pravo reklamo. Naročite ga še danes!

Kontaktirajte nas