Dobra reklama

Vaše barve, vaša grafika, vaša ideja!

Ko postane omejitev le vaša domišlija!

V zadnjih desetih letih je tehnologija, ki omogoča dodelavo različnih promocijskih in reklamnih izdelkov napredovala s svetlobno hitrostjo. Mimo so časi, ko je bilo ob naročilu tiska na določene izdelke sporočiti še število barv, pripraviti grafiko v posebnem formatu in podobni pripetljaji. Z digitalizacijo procesov tiska in ostalih načinov dodelave je tehnika personalizacije zelo napredovala.

Katere možnosti ponujajo sodobni načini dodelave?

  • Tisk v več različnih barvah hkrati

  • Tisk fotografij in zelo kompleksnih grafik ni nobena težava

  • Tisk na različne materiale in na različne pozicije izdelkov

  • Personalizacija po naročilu - na primer z imenom in priimkom

V naši ekipi vam ponujamo različne možnosti digitalnega tiska, ki ga izvedejo naši tiskarji. Poskrbimo za hitro in kvalitetno izvedbo.

UV tisk
...

Odličen nadomestek tampotisku za manjše izdelke je UV tisk. To je direktni digitalni tisk na izdelke. Na ta način je možno potiskati na primer kemične svinčnike, USB ključke, obeske za ključke, antistres žogice in še številne druge izdelke. Tisk je možen na plastične, kovinske in lesene izdelke. Tisk je obstojen, saj se takoj po nanosu barva utrdi in posuši s pomočjo posebne UV žarnice. Ker lahko tiskamo tudi belo barvo, je možno potiskati tudi temne izdelke.

...

Potiskati je možno tudi rokovnike - po celotni površini ali le na del. Nanj lahko na primer natisnete tudi fotografijo. Ni potrebno izdelovati filmov za vsako barvo posebej, vse barve se tiskajo naenkrat. Tiskamo lahko tudi na več izdelkov hkrati. 

...

Posebnost UV tiskalnika je ta, da je možno poleg klasičnih CMYK barv in bele tiskati tudi lak. To pomeni, da lahko vaši grafiki dodamo še dodatno sijajno plast, ali pa izdelek potiskamo le z lakom. Tako dobimo prav poseben učinek. Pri kovinskih izdelkih je to odličen nadomestek za graviranje, pri ostalih pa dobimo poseben 3D učinek. 

Digitalni tisk na tekstil
...

Tisk s pomočjo toplotnega prenosa je klasičen način dodelave tekstilnih in tudi drugih izdelkov. Vendar smo pogosto naleteli na težave - omejeno število barv, drag tisk pri večjem številu barv in drag tisk na manjše količine izdelkov. S pomočjo digitalnega tiska teh omejitev ni. Potiskati je možno že en izdelek, prav tako pa je možna personalizacija. Izdelke je možno potiskati tudi s florestenčnimi barvami ali s kovinskimi odtenki. 

...

S to tehniko lahko potiskamo širok nabor izdelkov - vse tekstilne izdelke, kot so majice, puloverji, jakne… Tiskamo tudi na bombažne vrečke ter vrečke iz umetnih materialov. Potiskamo vam nahrbtnike vseh vrst, torbe, dežnike, kape in ostale klasične reklamne izdelke. Tisk je možen tudi na papirnate in kartonske izdelke, kot so na primer papirne vrečke ali kartonska embalaža in škatlice.

Tak način tiska je primeren tudi za manjše serije, saj je priprava grafike hitra in ni potrebnih zamudnih barvnih separacij in tiska vsake barve. Ni težav, če želite s simpatičnimi t-majicami opremiti vašo ekipo ali pa sodelavcem podariti le nekaj kosov personaliziranih nahrbtnikov.

Skupaj lahko najdemo dober izdelek za vašo dobro reklamo!