eko promocija blog

Pri uporabi naravi prijaznih promocijskih izdelkov za reklamo in izpostavitev vašega podjetja se pojavi kar nekaj prednosti. Večina podjetij in potencialnih strank se vedno bolj zaveda pomena čistega okolja, zato boste z uporabo eko promocijskih izdelkov opozorili nase v pozitivnem smislu. Vse več ljudi iz mlajše generacije (poznani kot milenijci) vse rajši posega po trajnih in okolju prijaznih izdelkih, zato je promocija z eko izdelki prava odločitev. Vlade po svetu se odločajo za prepoved določenih izdelkov za enkratno uporabo, tako da so njihovi bolj trajni nadomestki odlično sredstvo za vašo reklamo.

 

Izbira pravega eko promocijskega izdelka

Pri izbiri pravih naravi prijaznih izdelkov za reklamo je marsikomu poleg izdelka pomemben tudi proces izdelave in uporaba pravih materialov. Tako so vam na voljo izdelki, izdelani iz recikliranega papirja, plastike ali iz posebnih materialov - nadomestkov plastike, ki temeljijo na rastlinski osnovi. Pomemben vidik je tudi, da so izdelki lahko razgradljivi ter ne obremenjujejo okolja kot dolgotrajne smeti. Torej so eko promocijski izdelki odličen način, da poleg svoje reklame pokažete ljudem še to, da se zavedate pomena čistega okolja in pomena trajnostnega življenjskega sloga.

eko promocija

Prednosti uporabe eko promocijskih izdelkov za vašo reklamo

  • Dolgotrajno zavedanje o vaši znamki - večina naravi prijaznih promocijskih izdelkov je zasnovana tako, da jih lahko uporabimo večkrat. To ima za posledico zmanjševanje količine smeti, ker nadomestijo izdelke za enkratno uporabo. Zaradi trajnosti pa je logo, natisnjen na takem artiklu, tudi bolj viden. Na ta način dobite za vaš denar maksimalno izpostavljenost.

  • Pozitivni učinki na okolje za vse - Vsi na planetu smo odgovorni za naš ekosistem. Z vsakim korakom k bolj čistemu okolju izboljšujemo kvaliteto življenja ne le zase, ampak za vse v verigi.

  • Pozitivni učinki na podobo vaše blagovne znamke - ko strankam oz. poslovnim partnerjem podarite naravi prijazen izdelek, imate tudi vi dober občutek. Povpraševanje po naravi prijaznih alternativah strmo narašča. Izbira naravi prijaznih in trajnostnih promocijskih izdelkov za vašo reklamo tako gradi na vaši pozitivni podobi.

  • Zelo dobro sprejemanje s strani prejemnikov - ljudje so pripravljeni plačati več za okolju prijazne izdelke. Iz tega sledi, da bodo tudi rajši sprejeli eko promocijske izdelke. Tako si tudi vi zagotovite boljšo izpostavljenost in pozitivno zavedanje o vašem podjetju - win-win situacija, saj ste zadovoljni vi in vaša potencialna nova stranka.

  • Ni nujno da so eko izdelki dragi - lahko so trajni, naravi prijazni, in poceni! Eko svinčniki in notesniki so primerni za vsak proračun, so pa tu še številni drugi izdelki, s pomočjo katerih se boste promovirali na naravi prijazen način.

 

Top eko promocijski izdelki - naš izbor

Nakupovalne vrečke

Nakupovalne vrečke odlična alternativa vrečkam za enkratno uporabo, ko se odpravljate po nakupih. So zelo uporabne in nudijo dolgotrajno izpostavljenost vaše znamke/podjetja. Velika prednost je njihova velika površina za dodelavo.

Nakupovalne vrečke

 

Eko kemični svničniki

Ti so najbolj pogosto izdelani iz recikliranega papirja ali lesa. Nudijo dobro alternativo tistim, ki so izdelani iz plastike, saj se veliko hitreje razgradijo in ne obremenjujejo okolja. Pa še prednost - poceni so!

eko kemični svinčniki

 

Eko notesniki in rokovniki

Izdelani so iz recikliranega papirja, zato imajo dvojen učinek pri zagotavljanju čistega okolja - pri izdelavi se porabi star, odpaden papir, tako pa se zmanjša količina lesa, ki bi se drugače uporabila pri izdelavi klasičnih papirnatih notesnikov. Pa še izbira je velika, tako da brez težav lahko najdete pravi model za vas.

eko notesniki iz recikliranega papirja

 

Stekleničke za večkratno uporabo

Strokovnjaki že dolgo časa poudarjajo, kakšen pomen ima dobra hidracija in zadostno pitje vode. Z uporabo promocijskih stekleničk za večkratno uporabo se posledično zmanjša poraba ustekleničene vode in plastičnih stekleničk za enkratno uporabo.

stekleniče za vodo za večkratno uporabo

Leseni promocijski izdelki

Od lesenih notesnikov, kemičnih svinčnikov do številnih drugih izdelkov - les je naravni material, ki je hitro razgradljiv, lahko pa se reciklira in uporabi tudi za izdelavo drugih izdelkov. Leseni izdelki imajo še eno prednost - vsak kos lesa je zgodba zase, zato je tudi vsak lesen promocijski izdelek unikaten. Naj izpostavimo še našo posebnost - izdelamo vam usb ključek iz slovenskega lesa, iz veje slovenskega drevesa!

leseni promocijski izdelki

 

Izdelki iz reciklirane plastike in biorazgradljivih materialov

Plastika postaja svetovni okoljski problem, saj se odpadna plastika kopiči v morjih in tudi v živih bitjih. Recikliranje plastike je zato zelo pomembno. Z uporabo takih izdelkov se počasi, korak za korakom zmanjšuje vpliv plastike na okolje. Na voljo vam je več promocijskih izdelkov iz reciklirane plastike - nakupovalne vrečke, seti za pisarno in celo USB ključki.

 

Preglejte stalno ponudbo izdelkov na naši spletni strani in poiščite pravi naravi prijazen promocijski izdelek za vas. Če pa ga ne boste našli, pa vam je naša ekipa na voljo za ideje in morebitna vprašanja. Skupaj bomo našli kakšen prav poseben eko izdelek za vas!