Blog - nahrbtniki

Promocijski nahrbtniki so spet eden izmed tistih izdelkov, ki ga ima veliko ljudi. Uporabljajo ga tudi precej pogosto - na poti v službo, v šolo, za prenašanje prenosnega računalnika ali pa vanj spravijo svoje stvari, ko hitite po opravkih. Ko se nam mudi, je bolj praktičen za prenašanje kot vrečke. So tudi zelo primerno darilo ob pričetku šolskega leta. Če se odločite za promocijo z nahrbtniki s tiskom logotipa vaše znamke, ne boste zgrešili. To je izdelek, ki bo odlično deloval za vašo znamko. S promocijskimi nahrbtniki imate vedno pokrit hrbet, ko se gre za odlično reklamo.

 

Kaj prispeva k popularnosti nahrbtnikov kot reklamnih izdelkov?

promocijski nahrbtniki

Zakaj so promocijski nahrbtniki s tiskom logotipa tako popularni? Imajo namreč veliko dobrih lastnosti na področju promocije vašega podjetja, organizacije ali blagovne znamke.

 

 • Dolgoživost in dolgotrajna uporabnost - kvaliteten promocijski nahrbtnik nekatere izmed naših strank uporabljajo tudi več let. Tako vaši znamki zagotovite dolgotrajno izpostavljenost.

 • Stroškovno učinkovit način promocije - je relativno preprost izdelek, ki je na voljo v številnih različicah, ki so primerne za vsak žep. Zaradi svoje trajnosti pa nudijo tudi dobro razmerje med ceno in časom izpostavljenosti promocijskega sporočila.

 • Kvaliteta in stil - Čeprav so bolj kompleksni in “stylish” nahrbtniki nekoliko dražji, ponujajo velike možnosti za učinkovito promocijo za tiste, ki želijo izstopati ne le z logotipom, ampak tudi z izgledom.

 • Veliko možnosti dodelave - nahrbtniki ponujajo veliko različnih površin za promocijo. Tako lahko zelo dobro izpostavite vašo blagovno znamko ali promocijsko sporočilo.

 • So neverjetno uporabni - definitivno dobijo najvišjo možno oceno v kategoriji uporabnosti. Preprost, a nadvse uporaben promocijski nahrbtnik je primerno darilo za staro in mlado, ne glede na spol. Prav tako je primeren promocijski izdelek za širok nabor različnih področij.

 • Velik izbor nahrbtnikov - reklamni nahrbtniki so na voljo v različnih izvedbah, velik je nabor materialov ter barv oziroma barvnih kombinacij. Zanesljivo najdete pravi promocijski nahrbtnik za vaše podjetje in proračun.


Različni tipi nahrbtnikov za vašo promocijo

promocijski nahrbtniki s tiskom

Če se odločate, da bi za vašo promocijo izbrali prav nahrbtnike s tiskom, potem je dobro vedeti, da obstaja več tipov nahrbtnikov. Preverite, kateri so, da boste izbrali pravi model, ki bo ustrezal vašim potrebam.

Klasični nahrbtniki za vsakodnevno rabo

To so nahrbtniki, ki imajo običajno več žepov ter večji predel, kamor je možno natisniti logotip. Ti modeli so običajno med najbolj cenovno ugodnimi. Pogosto popularni za razne športne klube in za otroške dejavnosti.

 

Športni nahrbtniki

Ti pogosto izstopajo že s svojo obliko. Običajno imajo več žepov, pogost dodatek pa je tudi stranski žep za bidon ali stekleničko. Pogosto imajo dodatne elastične vrvice, kamor lahko spravite žogo, čelado ali kak drug športni pripomoček. Pogosto imajo tudi podložene naramnice, ki omogočajo bolj udobno nošenje na daljših poteh.

športni nahrbtniki

Trikotni nahrbtniki - nahrbtniki z eno naramnico

Popularni so za vsakodnevne poti po mestih ali za prenašanje drobnih osebnih stvari od doma na službo. Zaradi svoje oblike imajo poseben, moderen izgled.

trikotni nahrbtniki

 

Nahrbtniki za prenosnike

Ti so običajno bolj premium izgleda. Imajo podložene naramnice ter poseben žep, kamor lahko spravite svoj prenosnik. Le-ta je ponavadi podložen, da nudi še dodatno zaščito. Seveda ima še številne ostale žepe, kamor lahko spravite ostale računalniške pripomočke in dokumente.

nahrbtnik za prenosnik

 

Nahrbtniki z vrvico

Ti so v zadnjem času med najbolj popularnimi promocijskimi izdelki. Nahrbtniki z vrvico so priljubljeni zlasti med mlajšo generacijo. Za njih se pogosto odločajo številni otroški in mladinski športni klubi, saj so idealni za prenašanje športnih copat in ostale športne opreme na vadbe in treninge. Največja prednost s promocijskega vidika pa je njihova velika površina za tisk. Na osnovne modele je možno natisniti logotip tudi v velikosti A4 formata!

nahrbtniki - vrečke z vrvico


Promocijski nahrbtnik je lahko dobra reklama za številne dejavnosti

Nabor različnih dejavnost je izredno velik.

 • Pohodništvo - odličen za shranjevanje osnovnih potrebščin za na pot - oblačila, prigrizki, pijača… Primeren za planinska društva, tabornike, skavte.

 • Smučanje, snowboarding, surfanje, supanje - vsi ti športi potrebujejo izdelke, ki omogočajo enostavno gibanje, in športni nahrbtniki so idealni za take dejavnosti.

 • Kolesarjenje - Popularnost mestnega kolesarjenja se skupaj z ozaveščenostjo o pomenu čistega okolja strmo povečuje. Nahrbtniki so idealno sredstvo za enostavno prenašanje vsakodnevnih stvari na kolesu.

 • Delo v pisarni - enostavno omogočajo prenašanje prenosnih računalnikov, dokumentov in ostalih predmetov, ki jih potrebujemo pri vsakodnevnih pisarniških opravilih ter na sestankih.

 • Šola - klasični pripomoček za prenašanje vseh šolskih potrebščin - knjig, učbenikov, zvezkov, map…

 • Vsakodnevni opravki - nahrbtnik močno olajša prenašanje osebnih stvari med hojo po mestu ali pri uporabi javnega prevoza. Uporaben je tudi, če na hitro skočimo v trgovino ali podobnih opravkih.

 

Naša izbira nahrbtnikov je res velika. Zagotovo boste našli pravi nahrbtnik, s katerim se boste učinkovito promovirali ali pa z njim razveselili vaše zaposlene. Celotno ponudbo promocijskih nahrbtnikov si lahko ogledate tukaj.