Izbruh pandemije koronavirusa v začetku leta 2020 je krepko zamajal svet. Udaril in spremenil je prav vse segmente našega življenja. Kot kaže, se bomo morali navaditi na to novo normalnost in jo sprejeti. Spremembe so seveda tudi na področju poslovnih in promocijskih daril in obdarovanja nasploh. Ker je eden od bistvenih ukrepov za preprečevanje širjenja virusa tudi socialna distanca, se spreminja tudi način obdarovanja. Do nedavnega je bilo to precej osebno, z direktnim stikom, zdaj pa se to spreminja. Kakšna bodo torej poslovna darila in promocijski izdelki v času pandemije?

Tudi pri nas smo opazili povečano zanimanje za izdelke s področja zdravja, osebne higiene in podobnih izdelkov. Razdelili smo jih v nekaj različnih skupin, ki so vam lahko v pomoč, ko se odločate za nakup reklamnih izdelkov v času pandemije Covid-19.

 

Promocijski izdelki s področja varovanja zdravja

Seveda so najbolj popularni promocijski izdelki za razkuževanje rok. To se je v času pandemije pokazalo kot eden poglavitnih ukrepov za preprečevanje okužbe. Malo, priročno razkužilo, ki je potiskano z vašim logotipom je lahko odlično sredstvo za promocijo v času pandemije. Kot vedno pa so tudi v času pandemije ostali popularni kompleti za prvo pomoč. Tudi le-te personaliziramo in potiskamo po vaših željah. Ponujamo pa vam tudi higienske čistilne robčke za enkratno uporabo. Tudi na te je možen dotisk in so odličen reklamni izdelek za ozaveščanje o pomembnosti higiene.

 brezkontaktni obesek

Kot rečeno, je izogibanje tesnim stikom in socialna distanca tudi pomemben ukrep za preprečevanje širjenja virusov in bakterij. Številni izdelki omogočajo “brezkontakna” opravila. Taki so na primer kemični svinčniki s touch konico, s katerimi lahko podpišete paket ob prejetju, da vam ni treba pisati s pisalom dostavljalca, ki ga je pred vami v rokah imelo že veliko ljudi. Na popularnosti pa pridobiva tudi higienski obesek za ključe, ki omogoča številna opravila, ne da bi se dotikali površin, ki se jih je pred vami dotaknilo že veliko število ljudi. Z njim na primer lahko premikate kljuke vrat, pritiskate gumbe, zvonce, vtipkate pin številko na bankomatu - vse to brez dotika.

 

Reklamni izdelki za zaščito obraza in pralne maske s tiskom

maska s tiskom

 

Pravi bum so doživele bandane - cevaste rutice. Ta izdelek je bil že pred pandemijo zelo popularen, saj so uporabne v športu, pri vsakodnevnih opravilih, pohodništvu… Ker pa jo lahko operete v pralnem stroju, lahko služi tudi kot zaščitna maska pri obisku trgovine, lekarne ali drugega javnega prostora. Največja prednost je, da jo lahko povsem personalizirate in potiskate po celotni površini. Povsem nov promocijski izdelek, ki pa je naenkrat dobil na popularnosti v času pandemije, pa so zaščitne maske, ki jih s tehniko sublimacijskega tiska potiskamo z grafiko po vaši želji. Na voljo je več promocijskih zaščitnih mask različnih oblik. Nova realnost, ki jo prinaša svetovna pandemija COVID-19 je tudi priložnost za nov način promocije s pomočjo potiskanih pralnih mask.

 

Izdelki za vzdrževanje varne razdalje

Povsem običajni izdelki so sedaj postali zanimivi tudi za promocijo in hkratno ozaveščanje o varni razdalji na javnih prostorih. Tako je lahko običajen meter, ki ga potiskate s šaljivim promocijskim sloganom in vašim logotipom učinkovito darilce, ki bo pustilo vtis, stranke pa si vas bodo zapomnile. Prav tako so za ta namen uporabni izdelki za povečevanje vidnosti, kot so na primer varnostni odsevni brezrokavniki ali pa odsevni trakovi. Povsem običajen dežnik pa tudi lahko služi kot merilo za držanje varne razdalje.

 

Kolesarski izdelki za promocijo

Med pandemijo je pravo eksplozijo doživelo tudi kolesarstvo. Razloga sta dva - ker so bile telovadnice in fitnes centri zaprti, se je veliko ljudi odločilo za kolesarjenje kot drugi način aktivnega preživljanje prostega časa. Drugi razlog pa je, da je bil popolnoma ustavljen javni promet, kolo pa je odličen nadomestek za prevoz v mestih. Tako vam lahko pridejo prav prevleke za kolesarski sedež z vašim potiskom, ali pa morda set kolesarskega orodja. Izbira izdelkov za kolesarjenje je velika.

 kolesarski promocijski izdelki

 

Promocijski izdelki za delo od doma

Izbruh virusa je spremenil svetovno gospodarstvo in mnogi so svoje pisarne preselili v svoja stanovanja in pričeli z delom od doma. Tudi tu se vam ponuja širok nabor izdelkov, ki tak način dela olajša. Od map s potiskom, kemičnih svinčnikov, potiskanih skodelic, reklamnih USB ključkov, reklamnih notesnikov… Če so opremljeni z vašo reklamo, so lahko prek video sestankov enako učinkovito sredstvo za promocijo, saj jih vaši partnerji ravno tako opazijo.