Rokovniki in notesniki za promocijo

Promocijski izdelek, ki je uporaben in kvaliteten, bo zagotovo dolgo časa ostal pri osebi, ki ga je prejela. Tak izdelek tudi pusti vtis in širi zavedanje o vašem podjetju oz. blagovni znamki. In promocijski rokovniki ali notesniki s potiskom zagotovo padejo v to kategorijo. Tudi to je eden izmed razlogov, da so brandirani notesniki zlata klasika med poslovnimi darili. Preverjeno povečujejo produktivnost, omogočajo, da ljudje bolje in lažje delajo, ter na primer dokazano olajšajo komunikacjo med zdravniškim osebjem in pacienti. Praktični vsakdanji izdelek, ki ga imajo vsi radi.

 

Ko ljudje uporabljajo notesnike z vašim logotipom pri vsakdanjih opravilih ali pri delu, izpostavljajo vašo blagovno znamko in z uporabo notesnika ali rokovnika kažejo pozitiven odnos do nje. Pa naj bodo to vaši zaposleni, ki take notesnike nosijo na sestanke z vašimi strankami, ali pa vaši poslovni partnerji, ki ste jim vaš potiskan rokovnik podarili kot poslovno darilo.

Zakaj se torej odločiti za potiskane notesnike kot poslovno darilo?

Razlogov je več. Uporabni so ne samo kot darlice na prireditvah ali sejmih, ampak tudi kot darilo za stranke, ki jim s tem pokažete, da vam je mar za njih. So promocijski izdelek, ki je hkrati praktičen in privlačen. Tukaj je nekaj razlogov, zakaj uporabljati reklamne notesnike.

notestnik za promocijo

Notesnik (in vaš logotip na njem)  lahko odnesete kamor koli

Notesnik je mobilen, kar je njegova velika prednost pri izpostavljanju vaše znamke. V nasprotju z npr. keramičnimi skodelicami ali namiznimi stojali ga obdarovanec preprosto pospravi v torbo ali nahrbtnik in vzame s sabo - na primer na sestanke, konference, sejme… Tako je vedno v ospredju in viden vsem. Še posebej bo izstopal z odličnim designom in pravo grafiko, ki jo natisnete na notesnik - rokovnik. Z izbiro pravega, kvalitetnega notesnika boste še dodatno pritegnili pozornost.

Velika površina - dobra reklama

Največja prednost notesnikov je prav gotovo njihova velikost. Tudi če izberete bolj žepno različico, je površina za tisk še vedno velika. Tako lahko nanj natisnete vaš logo, grafiko ali kaj drugega. Če ste kreativni, lahko promocijsko sporočilo zapakirate v izviren design in se promovirate tako na bolj prikrit, nevsiljiv način. Različni materiali notesnikov ponujajo številne možnosti dodelav. Če želite bolj diskreten način promocije, sta zanimiva globoki odtis ali pa mogoče dotisk z lakom. Oba sta manj opazna, njuna prednost pa je, da ju lahko otipate. Pri enobarvnem tisku se najbolj pogosto poslužujemo tehnike sitotiska. Sodobni UV tisk pa omogoča tisk po celotni površini, in to v več barah. Natisniti je možno tudi najbolj zahtevne grafike in fotografije.

Preprosto, a hkrati učinkovito sredstvo za vašo reklamo

Lepo oblikovan notesnik z vašo grafiko ne deluje vsiljivo, ko ga uporabljate v vsakdanjem življenju ali na sestankih. Še več, deluje vabljivo in ponuja vpogled v vaš posel ali znamko brez vsiljivosti, ki jo mogoče ponujajo druge vrste promocisjkih izdelkov. To je še ena izmed dodanih vrednosti reklamnih notesnikov, kar je seveda dobra stvar. Imajo tudi promocijski učinek skozi čas. Pojavlja se na sestankih, srečanjih, viden je na pisalnih mizah. Zaradi tega so notesniki odlično promocijsko sredstvo z učinkom na dolgi rok. 

rokovnik s tiskom

Spodbujajo produktivnost in kreativnost na delovnem mestu in vsakdanjem življenju

Kot že rečeno prej, so odlično sredstvo za produktivnost. Uporabni so na sestankih, za zapisovanje povzetkov, ter ob “brain stormingih”  za zapisovanje idej. In ker so lahko vedno pri roki, so vaše tudi najbolj nore ideje takoj zapisane. Ob takih dogodkih so vedno prisotni na mizah in so tako idealni za izpostavitev vaše blagovne znamke. In tukaj spet pride v ospredje njihova nevsiljivost, saj se notesniki, tudi če so notesniki personalizirani in potiskani, smatrajo kot del osebnega prostora. Vaši zaposleni z uporabo notesnikov z vašim logotipom izkazujejo pripadnost podjetju. Vi pa s tem tudi izkazujete, da vam je mar za zaposlene. 

Praktično darilo za vsak žep

Nabor velikosti in materialov je resnično velik. Če želite bolj prestižen notesnik, se lahko odločite za take s tršimi platnicami ali pa s platnicami iz imitacije usnja. Velika je tudi izbira velikosti - tja od žepnih variant pa do notesnikov formata A4. Tudi pri listih je veliko različnih možnosti - brezčrtni, črtasti, z barvnimi listi… Prav tako so na voljo številni dodatki - na primer notesniki z zanko za pisalo, z zapiranjem z elastiko, s špiralno vezavo.. Če pa se vaše podjetje zaveda, da je okolje pomembno ali se ukvarjate bolj z okoljem povezano panogo, pa vam priporočamo notesnike, ki so izdelani iz recikliranih materialov ali pa imajo celo lesene platnice.

promocijski rokovniki in notesniki