Številni začnejo svoje jutro ob skodelici kave. Naj bo to doma ali v službi - vedno “paše”! To našo navado lahko s pridom izkoristite v promocijske namene! Skodelice so idealen način za ašo promocijo. Ko na skodelico natisnete vaš logo, grafiko ali promocijsko sporočilo v kakšni drugi obliki, se povežete s strankami. Vaša blagovna znamka tako postane del vsakodnevne rutine. Vaše stranke se na tak način osebno povežejo z vami. Pri odločanju kam natisniti logo imamo eno priporočilo.Velika večina ljudi je desničarjev, tako da  kavo pijejo z desno roko. Idealna pozicija za vašo grafiko je tako levo od ročaja, ko skodelico držite z desno roko. Tako bo logo vedno pred očmi, ko skodelico pijete kavo ali čaj.

 Kako lahko uporabite skodelice za vašo promocijo?

  • Skodelica kot poslovna vizitka - Če na skodelico poleg vašega logotipa natisnete še vaše podatke, kot so telefon, email, naslov in podobne kontaktne podatke, lahko skodelica služi kot neka zelo izvirna vizitka.

  • Kot brezplačen reklamni izdelek na dogodkih - Potiskane skodelice so odlično sredstvo za promocijo na raznih sejmih, seminarjih in podobnih dogodkih, kjer predstavljate svoje delo. Tako se poveča možnost, da se bodo vaše potencijalne stranke dnevno spomnile na vas in vaše podjetje.

  • Vaša osebna mini oglasna deska - Skodelica ima veliko površino za potisk. Tako lahko postane vaš osebni reklamni pano. Če izberete skodelico, kamor lahko tiskamo s tehniko sublimacijskega tiska, lahko to izkoristite v svoj prid. Nanj lahko tiskamo v full-color tehniki, potisk pa je možen praktično do roba in skoraj do ročaja.

  • Kot stojalo za ostala drobna darila - Česa so stranke ob obdarovanju bolj vesele kot enega darila? Seveda da več daril! Uporabite skodelico kot stojalo/držalo za druga darilca. Vanjo lahko pospravite kemični svinčnik, USB ključek  ali balzam za ustnice. Na ročaj skodelice lahko pripnete kakšen presonaliziran obesek za ključe. Tako dobite vsestransko uporabno darilo, ki bo vašo stranko spominjalo na vašo blagovno znamko.


Kateri lonček ali  skodelica s tiskom vašega logotipa je prava za vašo blagovno znamko?

Klasična keramična skodelica

Darilce za vse kavopivce. Na voljo v različnih oblikah in velikostih. S pravo personalizacijo postane promocijski izdelek številka ena.Lončki in skodelice za na pot

Idealni so termo lončki, ki držijo vsebino toplo ali hladno. Saj imajo ponavadi dvojno steno, ki poskrbi za dobro termo izolacijo. Super promocijski izdelek za vse, ki so veliko v avtu ali pogosto potujejo.

 

Skodelice z žlico

Keramična skodelica, ki ima luknjo v ročaju, kamor je vstavljana žlička. Pogosto sta žlička in notranjost ali zunanjost skodelice v ujemajoči barvi, tako da izberete barvo, ki najbolj ustreza vašem logotipu ali znamki. Primerna za kavo čaj ali celo juho!

 

Americano skodelice

Skodelice / lončki s pokrovom, kamor natočite jutranji poživilni napitek in ga popijete na poti. Običajno imajo tudi držalo iz silikona ali podobnega materiala, ki preprečuje, da bi se opekli.

 

Emajlirane skodelice

Popularne zlasti med tistimi, ki prosti čas radi preživljajo v naravi, Retro izgled, ki s pravim potiskom postane čudovit promocijski izdelek, s katerim svojo znamko promovirate v hribih ali na kampiranju.