Ob koncu poletja in po vseh dobrotah, ki smo jih zaužili v času počitnic in dopustov, se ponovno začenja vpis v različne oblike skupinskih vadb. Možnosti je nešteto in konkurenca je velika. Zakaj ne bi poskrbeli za dodatno motivacijo udeležencev že ob začetku sezone?

Za vas smo pripravili izbor pripomočkov, ki bodo poleg svoje uporabnosti odlični tudi kot promocijski artikel, saj lahko prav vsakega od spodaj navedenih personalizirate po vaših željah.

Športna vreča

Športna vreča ali nahrbtnik z vrvico je zelo priljubljen športni darilni artikel. Vanjo brez težav damo vse kar potrebujemo za vadbo (brisačo, steklenico vode, rezervno majico, … ) Ker je majhna in lahka pa nam lahko služi tudi kot torba za prosti čas. 

Vreča z vrcico

 

Utež in bidon za vodo

Ni boljšega kot 2 darili v enem: bidon za vodo, ki je hkrati tudi utež, bo prišel prav ob vsaki vadbi, tako v športni dvorani, kot doma. Na voljo je v več barvnih različicah.

Utež in bidon za vodo

 

Kolebnica

Popularna še iz časov, ko smo se kot otroci z njo igrali na dvorišču, sedaj pa nepogrešljivi del veliko skupinskih vadb. Dolga je 2 m, njeni ročaji pa so idealni za tisk logotipa. Na voljo v več različnih barvah...

Kolebnica