Ljudje najbolj cenimo uporabna darila, zato ni čudno, da je tudi v promocijskem svetu tehnološka panoga poslovnih daril ena najhitreje rastočih. Tu so med najbolj popularnimi powerbanki, računalniška oprema, slušalke in zvočniki. Na vašo željo vam jih lahko tudi personaliziramo s tiskom ali gravuro.

Powerbanki

Powerbanki oziroma prenosne polnilne baterije so zaradi potrebe po stalni dosegljivosti vse bolj pogost spremljevalec mobitelov in tablic v torbicah ter nahrbtnikih. Na voljo so modeli različnih oblik, barv in materialov:

Izbirate lahko tudi med klasičnimi powerbanki, ki omogočajo polnjenje prek kabla, ali brezžičnimi, pri katerih kabla ne potrebujemo, mobilno napravo, ki podpira brezžično polnjenje, le prislonimo zraven. Na voljo so powerbanki z zmogljivostmi od 1200mAh, ki so primerni za hitro rešitev, ko imamo popolnoma prazno baterijo, pa potrebujemo še vsaj malo "goriva", pa vse tja do 20.000mAh ter tudi taki, ki lahko polnijo več naprav naenkrat. Tisti z večjo zmoglivostjo omogočajo večkratno ponjenje sodobnih pametnih telefonov, medtem ko so tisti z zmoglivostjo pod 2500 mAh primerni le za delno polnjenje baterije mobilnih telefonov.

Powerbanki

Kako je pa s tiskom na powerbanke in drugimi dodelavami? Aluminjaste ponavadi graviramo, saj dobimo logotip v belo-srebnih odtenkih, kar izgleda atraktivno na barvnih powerbankih. Nudimo pa tudi tisk, enobarni in večbarvni. 

 

Slušalke

Po zaslugi bluetooth tehnologije lahko zdaj izbirate ne samo med različnimi oblikami in barvami slušalk, ampak tudi med mnogimi modeli brezžičnih slušalk, ki so zlasti nepogrešljive med vadbo v fitnesu, tekom, kolesarjenjem …

Slušalke

Večje modele slušalk je možno tudi potiskati, na manjših slušalkah pa ponavadi tiskamo na embalažo.

 

Zvočniki

Tudi prenosni bluetooth zvočniki so uporabno darilo, pri katerih je tehnologija napredovala.  V naši ponudbi najdete take v plastičnem ali lesenem ohišju, v kompletu z bidonom, lučjo ...

Zvočniki

Dodelava je različna. Nekatere potiskamo na ohišje, druge (ponavadi kovinske promocijske bluetooth zvočnike) pa lahko graviramo, podobno kot powerbanke. Če želite atraktiven izdelek, pa vam pri nekaterih modelih lahko ponudimo tudi dotisk na mrežico zvočnika.