Prodaja je namenjena samo pravnim osebam!

Kako dobro izpostaviti vaš logotip in znamko z uporabnim promocijskim izdelkom?  Eden od naših predlogov je skodelica s potiskom. Tako so vaše stranke ali poslovni partnerji v stiku z vašo znamko že pri pitju jutranje kavice. Ni redko, da ima oseba najljubšo skodelico, iz katere pije svoj priljubljeni napitek. Skodelice vam nudijo številne možnosti personalizacije, ki vam jih predstavljamo v nadaljevanju.

 

Transferni tisk - sitotisk

skodelica tisk

Motiv se s tehniko sitotiska natisne na trasferni papir in se nato s toplotnim prenosom nanese na skodelico. Sledi temperaturna obdelava, ki zagotovi veliko obstojnost tiska. Skorajda vsi tipi skodelic iz naše ponudbe omogočajo tak način potiska.

Sublimacijski tisk na skodelice

skodelica sublimacija

Tisk v full color tehniki. Motiv se digitalno odtisne na transferni papir. Nato sledi temperaturni prenos na skodelico, ki mora imeti poseben premaz, ki omogoča sublimacijski tisk. Cenovno ugodna metoda, ker omogoča tudi izdelavo manjših serij. Model skodelice, ki omogoča tak tisk lahko najdete na tej povezavi.

Peskanje

skodelica peskanje

Na skodelico se nanese posebna šablona. Nato se s peskanjem fizično odstrani barva in del keramike. Tako dobimo motiv, ki ima 3D obliko in ga zato lahko tudi otipamo.