Kako dobro izpostaviti vaš logotip in znamko z uporabnim promocijskim izdelkom?  Eden od naših predlogov je skodelica s potiskom. Tako so vaše stranke ali poslovni partnerji v stiku z vašo znamko že pri pitju jutranje kavice. Ni redko, da ima oseba najljubšo skodelico, iz katere pije svoj priljubljeni napitek. Skodelice vam nudijo številne možnosti personalizacije, ki vam jih predstavljamo v nadaljevanju.

 

Transferni tisk - sitotisk

skodelica tisk

Motiv se s tehniko sitotiska natisne na trasferni papir in se nato s toplotnim prenosom nanese na skodelico. Sledi temperaturna obdelava, ki zagotovi veliko obstojnost tiska. Skorajda vsi tipi skodelic iz naše ponudbe omogočajo tak način potiska.

Sublimacijski tisk na skodelice

skodelica sublimacija

Tisk v full color tehniki. Motiv se digitalno odtisne na transferni papir. Nato sledi temperaturni prenos na skodelico, ki mora imeti poseben premaz, ki omogoča sublimacijski tisk. Cenovno ugodna metoda, ker omogoča tudi izdelavo manjših serij. Model skodelice, ki omogoča tak tisk lahko najdete na tej povezavi.

Graviranje

skodelica gravura1

Na nekatere skodelice je možno tudi gravirati. Tako fizično odstrani zunanji pobarvani sloj in del keramike. Tako dobimo motiv, ki ima 3D obliko in ga zato lahko tudi otipamo. Dobavimo pa vam lahko tudi skodelice za graviranje, ki so ponavadi v beli barvi, notranjost pa je obarvana. Ko jo graviramo, se ravno tako odstrani zunanja plas, razkrije pa spodnja plast, ki je iste barve kot je notranji del skodelice. Tako dobimo zelo zanimovo promocijsko skodelico, kjer je gravirani motiv obaran in hkrati tudi nekoliko vdrt v površino, tako da ga lahko otipamo.

Emaljirani lončki s potiskom

Retro je in! Zato so tudi zelo popularni emajlirani lončki, podobni tisktim, v katerih so nam čaj postregle naše babice. Klasična in lahka kovinska skodelica, ki jo lahko potiskamo z vašim motivom. Izredno popularne so med planinci in pohodniki, saj je zaradi konstrukcije uporabna za tranport v nahrbtniku, brez skrbi da bi se razbile. Odlične so tudi za kampiranje, piknike in vsakodnevno rabo.

Emajliran lonček