01 43 42 340     01 43 42 348
Eurotrade.si
Poslovna in
promocijska darila
Prodaja je namenjena le pravnim osebam!
category
com_eshop
143

Promocijski kemični svinčniki

Kemični svinčniki s tiskom so eno najbolj pogostih darilc

Kemični svinčniki različnih oblik, velikosti barv so ena izmed večnih klasik med promocijskimi izdelki. V naši ponudbi najdete velik nabor kemičnih svinčnikov za vašo reklamo v različnih izvedbah ter barvah. V naši ponudbi najdete vse - od bolj poceni modelov pa tja do nekoliko dražjih in bolj kvalitetnih "kemikov". So poceni, a zelo učinkovit promocijski izdelek. Samo poglejte po svoji mizi, koliko kemičnih svinčnikov z logotipom nekega podjetja imate na mizi ali v predalu.

Različni modeli reklamnih kemičnih svinčnikov

Med njimi najdemo kemične svinčnike s touch konico ali čistilcem zaslona, kemike s stojalom za telefon... Vedno bolj popularen pa je kemični svinčnik z USB ključkom. Za tiste, ki se zavedate pomena okolja pa imamo v ponudbi tudi eko kemične svinčnike, ki so izdelani iz recikliranih materialov. Leseni kemični svinčniki so prav tako popularni in zelo elegantni. Posebaj lepo na njih izpade graviranje logotipa.

Nudimo tudi tisk ali graviranje na kemične svinčnike

Poskrbimo, da so vaši kemični svinčniki potiskani oziroma kako drugače personalizirani. Nudimo vam full-color digitalni tisk na kemične svinčnike. Na kovinske kemične svinčnike pa priporočamo graviranje, saj izgleda graviran kemični svinčnik zelo elegantno. Kemični svinčnik s tiskom so drobno darilo, ki je primerno za vse priložnosti - kot darilo ob novem letu, na sejmih ali kot drobno darilce za vaše stranke.

Prikaz:
Razvrščanje:
Etui
112993614
Etui
112993624