01 43 42 340     01 43 42 348
Eurotrade.si
Poslovna in
promocijska darila
Prodaja je namenjena le pravnim osebam!
category
com_eshop
143

Promocijska oprema za avto

Reklamna oprema za vaš avto

V jeklenih konjičkih preživimo veliko svojega časa, zato so različni izdelki, s katerimi si olajšamo pot z avtomobilom zelo dober promocijski material, saj ga imamo stalno na dosegu roke, ga veliko uporabljamo, zato je zelo dobro sredstvo za vašo reklamo.

Strgala za led

Promocijska strgala za led so nepogrešljiv reklamni izdelek za številna področja poslovanja. Na voljo so strgala z rokavico, klasična strgala za led, trikotna strgala in ostala, s pomočjo katerih boste hitro očistili vaš avtomobil. So zelo primerna za tisk zaradi svoje velike površine.

Avtomobilski polnilci za telefon

Ponujamo vam več različnih avto polnilcev za telefon. Primerni so za vse vrste telefonov, saj so opremjeni z USB vhodom. Ponujamo vam avtomobilske polnilce z enim ali več priključkov. Na avtopolnilce prav tako nudimo dodelavo, na primer tisk vašega logotipa.

Parkirne ure za v avto

Ker je vedno več parkirišč plačljivih ali pa imajo omejen čas parkiranja, so parkirne ure nepogrešljiv pripomoček. Potiskana parkirna ure je odlično dailo, ki ga lahko podarijo zavarovalnice, avtosaloni, mehaniki in ostali, ki se ukvarjajo z avtomobilsko dejavnostjo. V ponudbi imamo tudi multifunkcijske parkirne ure, ki so hkrati tudi strgala za led.

Prikaz:
Razvrščanje:
Parkirna ura
112062515