01 43 42 340     01 43 42 348
Eurotrade.si
Poslovna in
promocijska darila
Prodaja je namenjena le pravnim osebam!
category
com_eshop
143

Brisače

Brisače so odlično promocijsko darilo za celo leto

Kot promocijsko darilo je brisača zelo uporabna. Vsakodnevo jo uporabljajamo zjutraj in zvečer, promocijske briače pa poskrbijo, da bo vaša znamka vidna tudi med dopustom in na plaži. Ker ima brisača zelo veliko površino je idealen izdelek, s katerim boste izstopali. Na brisače je možno vesti ali tiskati. Naj izpostavimo, da so brisače z vezenjem logotipa res lepo darilo. V naši ponudbi boste našli veliko različnih modelov brisač. Izbira barv je prav tako velika. 

Ključ do dobre promocije s promocijskimi darili je njihova praktičnost in vsestranskost. Brisače definitivno spadajo v to kategorijo. Ker imamo na voljo različne tipe brisač za vašo reklamo, boste zagotovo našli pravo za vse priložnosti. Imamo brisače za plažo, klasične brisače, male brisače, pa tudi športne brisače iz mikrofibre in podobne. Pri uporabi brisač za vašo promocijo boste zagotovno dvignili zavedanje o vaši blagovni znamki in dobro promovirali vaše podjetje.

Potiskane brisače za vašo reklamo

Na vašo željo vam izdelamo tudi brisače, ki so potiskane po celotni površini - izdelamo vam brisačo po naročilu. Skupaj bomo našli pravo velikost, material in model brisače, ki vam ustreza. S pravo grafiko bo brisača odličen reklamni artikel, s katerim boste definitivno izstopali. Na voljo so tudi brisače za sublimacijski tisk, kjer se lahko rano tako potiska celotna površina brisače, ali pa le pas - bordura. Tu je možno tiskati v full-color tehnki, kar pomeni da je na brisači lahko natisnjena tudi fotografija. 

Prikaz:
Razvrščanje: