Prodaja je namenjena samo pravnim osebam!

Reklamne skodelice in lončki, kozarci, krožniki

Potiskane skodelice z vašim logotipom

Med najbolj priljubljenimi promocijskimi izdelki so zagotovo skodelice s tiskom. Promocijske skodelice so izdelek, ki se uporablja dnevno, tako da se obdarovanec z vašim reklamnim artiklom - skodelico sreča tudi po večkrat na dan. Logotip se navadno tiska tako, da ga oseba gleda, medtem ko drži skodelico v roki. Zelo zanimive so tudi promocijske skodelice, ki so namenjene graviranju. Imajo poseben premaz, ki se ga z graviranjem odstrani, pokaže pa se motiv v barvi skodelice.

Sublimacijski tisk na skodelice

Zelo popularna tehnika tiska na skodelice je sublimacija. Ta omogoča full color potisk, kar pomeni da lahko na skodelico odtisnete tudi fotografijo ali kompleksen logotip/grafiko. Možna je tudi izdelava majnjših količin - tudi od enega kosa dalje pri nekaterih modelih. Na voljo so v različnih oblikah, potiska pa se lahko skorajda od roba do roba skodelice.

Ostali promocijski lončki

Zelo popularni so tako imenovani "coffe mug-i", skodelice za kavo ali čaj, ki jih lahko vzamete kamorkoli. Na voljo pa so tudi druge termo skodelice in lončki, ter promocijski kozarci in podobni izdelki.


Prikaz:
Razvrščanje: