Prodaja je namenjena samo pravnim osebam!

karte

Promocijske igralne karte in kompleti kart

Igralne karte so že delgo časa priljubljen promocijski izdelek. Popularno poslovno darilo, ki ga uporabljamo v prostem času. Na voljo so različni kompleti igralnih kart z vašim potiskom. Na voljo so briškula, bridge, poker kompleti, tarok, remi in ostale igre s kartami.

Potisk na igralne karte po vaših željah in z vašo grafiko

Pri potisku kompletov kart obstajajo različne možnosti. Lahko izberete standardne komplete kart iz naše redne ponudbe, kjer se ponavadi potiska škatlica oz. del škatlice. To je ponavadi najhitrejša in najcenejša izvedba. Na vašo željo vam lahko izdelamo komplet reklamnih igralnih kart povsem po vaših željah. Potiskamo vam karte po vaših željah (ponavadi zadnjo stran, lahko pa tudi sprednjo), pakirane so v škatlico, ki je potiskana po celotni površini. Lahko vam jih pakiramo v škatlice različnih oblik in materialov - karton, les ipd. Sodelujemo tudi s priznanim izdelovalcem kart Piatnik in vam tako izdelamo res posebne in kvalitetne reklamne karte.

Slovenski tarok - prav posebno poslovno darilo

Tarok je med najbolj razširjenimi igrami s kart pri nas. Smo lastniki posebne blagovne znamke - Slovenski tarok. To je komplet igralinh kart za tarok z motivi iz slovenske zgodovine in izročila. Ilustracije so delo akademskega slikarja Matjaža Schmidta. Pakirane so v kartonsko škatlico, priložena pa je knjižica z navodili, pravili in opisi kart. Več o tem igralnem kompletu za tarok si preberite tukaj.